Смак літа з "Віденські булочки"

Понеділок
26.05.2014
З 26-го травня у мережі бекерай вперше стартує фестиваль полуниці.
 

Незважаючи на нестабільність в країні компанія "Віденські булочки" продовжує активну діяльність. 15-го травня у мережі бекерай стартувало нове, легке, акварельне меню, а з 26-го - вперше відкривається «Фестиваль полуниці». «Ми розробили лінійку продуктів, які були б цікаві гостям: починаючи від полуничного напою, і закінчуючи полуничним крем-супом, тірамісу, тарталетками», - говорить директор ТОВ «Віденські булочки», Надія Росинска. Відзначимо, що цього року в мережі бекерай чудово пройшов сезон Пасхи: з новими продуктами та ідеями, притому, що рецептура залишилася такою ж.

На сьогоднішній день "Віденські булочки" налічують 7 власних, і 11 франчайзингових об'єктів, продаються в більш ніж 300 торгових точках в 24 містах України. «Квартал для нас був не з легких, але ми намагаємося працювати активно. Функціонують всі локації по Україні. Звичайно, виникли труднощі з доставкою продукції до Криму (певні вимоги щодо сертифікації), і на Схід, але, тим не менш, роблячи все можливе і не можливе, компанія доставляє продукцію у всі міста», - ділиться Надія Росинска.

Що стосується франчайзі, то вимоги до нових партнерів залишилися попередніми. «Відносно франчайзі нічого не змінилося. Радують успіхи запущеного нами в минулому році нового експрес формату «Віденські булочки», який не вимагає великих вкладень - він більш економічний, але й не поступається стандартним бекерай», - сказала Надія Росинска.
 


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015