Четвер
10.04.2014
Молдавський бренд пропонує українським підприємцям почати свій власний бізнес по франшизі
 

 Перший заклад Star Kebab було відкрито 15 листопада 2011 року в Кишиневі. Він швидко завоював довіру жителів завдяки унікальному концепту, особливому смаку страв та високій якості обслуговування. На даний момент мережа складається з 7-и ресторанів в Кишиневі, з яких 3 власні та 4 - франчайзингові. Сьогодні компанія планує масштабний розвиток в Україні.
 

 «Ми впевнені в оригінальності та якості нашого продукту. Акцент робимо на натуральності продукту, та на високому рівні обслуговування. Стосовно продажу франшизи в Україні, то перш за все, для нас важливо, щоб партнерство було взаємовигідним. Тих підприємців, з якими ми домовимося про співпрацю, наші фахівці будуть всіляко підтримувати, допомагати аналізувати і прораховувати всі кроки. Система підтримки наших франчайзі - ноу -хау і є конфіденційною інформацією. У майбутньому ми хочемо охопити всю Європу», - поділився директор мережі Star Kebab, Штефан Кірікуце.

 Вступний внесок для франчайзі - 3000 євро. Роялті: 4 % з обороту. Компанія гарантує підтримку на весь період терміну дії договору.


популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015