Понеділок
31.03.2014
У квітні мережа кафе-піцерій планує провести серію вечірок з безкоштовним входом для відвідувачів закладу
 

«Велика тарілка» - молода мережа кафе-піцерій, що відкрилася у 2009 році і представлена закладами у Львові. Принцип компанії – «Все починається з відвідувачів». Секрет успіху – у смачній фірмовій кухні, у виконанні стандартів високоякісного обслуговування, використання сучасного високоякісного технологічного обладнання та методик управління персоналом.

Зі слів Юрія Викалюка, власника торговельної марки «Велика тарілка», щоби показати повагу до  своїх клієнтів, у такий не простий економічний час для нашої країни, компанія втілює в життя різні акції. Наприклад: з'явилося пиво «Велика тарілка», яке одразу стало фішкою закладу. Воно подається з таранькою за ціною 29 грн. 300 мл. фрешу коштує 20 грн. У зв’язку з постом, при замовленні вегетеріанської їжі, додається салат в подарунок. Також з'явився новий різновид Мисливської піци, що тепер подається з соусом Пілатті та гірчицею.

Варто нагадати, що для франчайзі «Велика тарілка» пропонує одразу три формати франшизи: ресторація, арт-паб і DJ-бар. У власних закладах мережі відпрацьовані всі моделі роботи. Як тільки ситуація в країні стабілізується, то робота у франчайзинговому напрямку буде продовжуватись.  


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Як відкрити суши-бар. Бізнес-план /18.11.2011

Наскільки прибутковим є бізнес ресторану японської кухні?

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015