У березні 2014-го мережа ресторанів ChickenHUT повинна розширитися на дві точки, ресторани швидкого харчування відкриють у Харкові та Херсоні. Також пріоритетним для компанії залишається налагодження мережі на сході країни і в Криму.
«У нас ведуться переговори з партнерами в Києві. І сподіваюся, що результати не змусять довго чекати. Компанія планує стрімкий розвиток ресторанів швидкого обслуговування у містах-мільйонниках. Ще одне відкриття закладу повинно відбутися вже цього літа в Чернігові»,- розповідає директор мережі ТМ ChickenHUT Сергій Глущак.
Бренд впевнено розвивається і в країнах СНД, вже зовсім скоро в Казахстані, в місті Шимкент, з'явиться перший фаст-фуд."На даному етапі підписано франчайзинговий договір, готується проектна документація і ведуться ремонтні роботи. Процес затягується лише через відмінності законодавчих баз держав», - зазначає Сергій Глущак.
Зміни бренду стосуються не тільки кількості ресторанів швидкого харчування, трохи змінився і дизайн закладів, додалися нові кольори. Також оновлюється меню, візуально і у зв'язку з сезонністю.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Як змінилаь ситуація на ринку продажів франшиз? Про це розповість керівник відділу продажу франшиз мережі OS.9 – Юлія Сербіна.
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...