Під ТМ Burger CLUB в Україні працює 41 ресторан. В найближчих планах - відкриття ще двох точок в Одесі та Чернівцях. Не зважаючи на те, що на ринку представлено безліч сильних вітчизняних і зарубіжних гравців, серед яких - McDonald's, KFC, Chicken HUT, McFoxy - ніша швидкого харчування залишається відносно вільною. «Практика будь-якої країни показує наявність безлічі мереж швидкого харчування, - говорить менеджер з розвитку BurgerCLUB Оксана Дендеря. - В результаті у кожної людини є вибір, кому віддати перевагу. В нашій кухні є свої унікальні пропозиції. Основний акцент в меню - великий асортимент сендвічів».
У Росії під ТМ Burger CLUB функціонують 28 ресторанів, зовсім скоро відкриються ще дві франчайзингові точки. Як і планувалося, мережа продовжує розвиток в Казахстані. Сьогодні там працюють 1 стаціонарний ресторан і 1 на фуд-корті. За прогнозами представників мережі, на початку 2014 року Burger CLUB буде представлений в Казахстані чотирма об'єктами. «Відкриваємося в різних країнах, проте найуспішніше з франчайзингу мережа розвивається в Росії, - пояснює Оксана Дендеря. - Що стосується України, інтерес проявляє велика кількість потенційних партнерів. На ділі часто виявляється, що для відкриття не вистачає інвестицій. Крім того, російські колеги набагато краще знайомі з принципом роботи по франчайзингу. Вони прекрасно розуміють всі переваги створення бізнесу згідно готової моделі з уже відомим брендом».
У 2014 році на український ринок фаст-фуду збираються заходити одразу кілька великих мереж. Так, на початку весни планується відкриття перших точок світового бренду Subway. Інтерес зарубіжних компаній демонструє стабільну привабливість вітчизняного ринку швидкого харчування.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Як змінилаь ситуація на ринку продажів франшиз? Про це розповість керівник відділу продажу франшиз мережі OS.9 – Юлія Сербіна.
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...