Vapiano - німецька франшиза з італійським смаком

Середа
18.09.2013
В Україні перший ресторан відкриється в 2014 році
 

Під торговою маркою Vapiano розвивається мережа ресторанів італійської кухні. Перший заклад відкрився в Німеччині у 2002 році. Згодом концепція знайшла своїх однодумців у Європі, США, на Близькому Сході, в Мексиці і Південно-Східній Азії. Такий успіх марки Vapiano пояснюється тим, що представники компанії розробили нову категорію ресторанного бізнесу, яка поєднує в собі елементи фаст-фуду і сімейного закладу.

В Україні перший франчайзинговий ресторан Vapiano відкриється при підтримці компанії UTG у 2014 році. Він розміститься у центрі Києва в приміщенні площею понад 550 м2. У планах українського партнера активно розширювати мережу і в інших містах. «Ми плануємо розвивати бренд Vapiano на всій території України, - розповідає менеджер проекту «Vapiano-Україна» Володимир Гавришевський. - На черзі такі міста, як Дніпропетровськ, Львів, Харків, Одеса. Крім того, ми не плануємо зупинятися на тільки лише одному ресторані в Києві. Оскільки у бренда Vapiano досить високі вимоги до майданчиків розміщення, нам складно припустити, скільки ресторанів вдасться відкрити найближчим часом. Але ми сподіваємося щорічно відкривати як мінімум один новий ресторан».

Відкриття ресторану під торговою маркою Vapiano оцінюють у сумі 1 млн. євро. Інформацію про вартість самої франшизи поки не розголошують, але експерти відзначають, що вона становить приблизно 300 тис. євро. Також франчайзі необхідно буде виплачувати 7 % від виручки. Існують умови і до приміщення: воно повинно мати площу в межах 500-1000 м2 і знаходитись в місцях скупчення офісних і торгових центрів.

За матеріалами UTG Company


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015