Велика Тарілка: франчайзинг зі Львова

Четвер
29.08.2013
Представники торгової марки націлені на активний розвиток партнерської мережі
 

Під торговельною маркою "Велика Тарілка" відкриваються кафе-піцерії, у меню яких представлені різноманітні страви європейської та італійської кухонь, і візитна картка закладів – піци великого розміру "XXL". Перша "Велика Тарілка" відкрилась у 2009 році в місті Львові. Згодом, спираючись на позитивні відгуки відвідувачів, власники реалізували ще один заклад у західній столиці. Сьогодні представники компанії розробили франчайзингову пропозицію кафе-піцерій "Велика Тарілка" і активно шукають партнерів. Невдовзі стартує перший франчайзинговий проект.

Франчайзер "Великої Тарілки" готовий надати всю необхідну підтримку: допомогу у складанні бізнес-документації, при виборі приміщення і розробці його дизайну, а також - навчання персоналу, розробку маркетингової стратегії, підбір обладнання та передачу технології приготування фірмових страв. "Таким чином, франчайзі, відкриваючи свою справу і використовуючи унікальні і перевірені часом методи роботи, вкладає свідомо менші капітали в порівнянні з індивідуальним відкриттям власного підприємства. В результаті це дає реальну можливість отримувати стабільний дохід", - ділиться Юрій Викалюк, власник торговельної марки "Велика Тарілка".

Для того, щоб стати учасником-партнером мережі "Велика Тарілка" необхідно володіти мінімальними інвестиціями в розмірі 150 тис. грн для відкриття фуд-корту і 200 тис. грн - для повноцінного закладу. Також франчайзі має сплачувати паушальний внесок – від 30 тис. грн та щомісячне роялті у розмірі 1 % від загального обороту. Майбутньому партнеру обов’язково необхідно буде знайти приміщення площею не менше 150 м2 та територіальну локацію, розміщену в місцях із значним людським трафіком.


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015