"Віденські булочки" освіжили асортимент

Понеділок
26.08.2013
В бекераях франчайзера з’явилося нове обладнання та посуд, а в меню закладів - випічка зі свіжих ягід
 

Влітку цього року мережа бекерай "Віденські булочки" оновила власний асортимент та обладнання закладів. "Ми вклали значні інвестиції в те, щоб забезпечити якісну, безперебійну роботу. Заклади отримали нове обладнання та посуд, а персонал одягнувся в нову форму, - розповідає Надія Росінська, директор ТОВ "Віденські булочки". - В асортименті мережі бекерай "Віденські булочки" з'явились додаткові пропозиції. Серед них - пироги зі свіжими ягодами. З вересня плануємо оновити меню мережі. Наша головна мета - розвивати в Україні культуру "eat-out". Ми хочемо, щоб наші заклади були місцем, де люди можуть добре провести час, відпочити і скуштувати смачну свіжеспечену випічку".

На даному етапі франчайзер займається впровадженням кардинально нової продуктової лінійки: безглютенової випічки. "Хвороба целіакія, яка проявляється у несприйнятті людським організмом білку глютену (клейковини), - на сьогодні гостра проблема в Україні. Люди, які страждають цією хворобою, не можуть споживати в їжу мучні вироби, - розповідає Надія Росінська. – Спеціально для того, щоб ці люди могли споживати смачну та безпечну випічку, ми, спільно з фестивалем "Благофест", запустили цей проект".

На сьогодні мережа бекерай "Віденські булочки" охоплює 16 закладів, 10 з яких функціонують на умовах франчайзингу. В вересні компанія відкриє ще один заклад: франчайзинговий бекерай з'явиться у Харкові.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015