Flunch: смачний франчайзинг із Франції

Понеділок
01.07.2013
Найбільша французька мережа ресторанів самообслуговування шукає мастер-франчайзі в Україні
 

Flunch є першою мережею ресторанів самообслуговування, яка з'явилася на французькому ринку. На сьогодні в країні працюють 248 однойменних ресторанів, 68 з яких функціонують на умовах франчайзингу. Крім того, торгова марка представлена в інших країнах: ще 60 закладів Flunch працюють в Іспанії, Італії та Польщі. Зараз бренд Flunch шукає майстер-франчайзі в Україні.

Франчайзер пропонує два варіанти співпраці: Flunch Cafе (100 м2) і Flunch Restaurant (1000 м2). Для першого варіанту знадобляться інвестиції в розмірі від $ 150 тис., а для відкриття другого потрібно мати $ 1,5 млн.

Як підтвердили маркетингові дослідження бренду, 85% французів добре знайомі з цією торговою маркою. Щорічно мережа Flunch обслуговує близько 65 млн. клієнтів, а загальний оборот бренда становить більше € 650 млн. Компанія ретельно контролює актуальність торговельної марки та якість обслуговування в ресторанах мережі. Для цього франчайзер кожного року проводить аналіз ринку, користуючись послугами найкращих лабораторій світу.

Торговельна марка Flunch належить групі компаній Agape Restauration, під егідою якої працює 515 ресторанів в 6 країнах світу: у Франції, Іспанії, Італії, Польщі, Канаді та Люксембурзі. Развитие сети Flunch началось в 1971 году во Франции.


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015