Вареничная Победа готує експеримент

Понеділок
17.06.2013
Наприкінці червня в Євпаторії відкриється заклад у незвичайному форматі
 

В квітні цього року компанія Best Restaurant System (BRS) святкувала сьому річницю з моменту відкриття першого ресторану "Вареничная "Победа" в Севастополі. Успіх саме цього закладу надихнув компанію взятися за створення франчайзингової пропозиції. За ці сім років ресторатор не втомився експериментувати, і вже наприкінці червня запустить в роботу новий заклад у незвичному форматі.

"Запуск цього ресторану відбудеться в два етапи. Спершу ми відкриємо "Вареничную "Победу" в тому стилі, в якому її всі звикли бачити. Трохи пізніше запустимо такий собі радянський ресторан, який відрізняється від повсякденного формату, і більше нагадує обкомовську столову або ресторан, - розповідає директор з маркетингу Best Restaurant System Тетяна Большакова. - В цьому закладі ми хочемо відтворити особливий дух радянського ресторану: місця, яке люди відвідували раз в місяць, ретельно готуючись та обираючи найкращий одяг. В атмосфері, овіяній спогадами, відвідувачі зможуть покуштувати страви, смак яких давно забули. І, в добрих традиціях минулого, закінчити трапезу кавою та коньяком з лимоном".

Надалі мережа ТМ "Вареничная "Победа" розвиватиметься як власними силами компанії, так і на партнерських умовах. Франчайзер бачить перспективу у відкритті ресторанів в регіонах, де заклади такого формату ще не представлені. "До певного часу ми не розвивали концепцію самостійно, а працювали з партнерами. Проте, коли у нас виникли складнощі у роботі з франчайзі, що були зумовлені непорядністю та нецивілізованістю бізнесу з одного боку, та недосконалістю законодавчого регламентування права інтелектуальної власності - з іншого, ми вирішили будувати мережу не лише за допомогою партнерів, але й самостійно", - зазначає Тетяна Большакова.

Для того, щоб відкрити заклад під ТМ "Вареничная "Победа", необхідно володіти інвестиціями в розмірі від $ 200 до $ 250 тис. За підрахунками франчайзера, окупається ресторан за термін від 1 до 3 років, залежно від місця розташування.


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015