Четвер
11.04.2013
Британська компанія, яка шукає франчайзі в Україні, розширює можливості співпраці
 

Наприкінці 2012 року британська мережа йогурт-барів під ТМ MY Culture оголосила про свої наміри вийти на український ринок. Вітчизняним підприємцям компанія запропонувала два варіанти співпраці: мастер-франчайзинг та відкриття брендового кіоску. Зараз франчайзер взявся за розвиток нового формату: MY Culture Cafe. Відкриття закладу потребує інвестицій в розмірі від 30 до 30 тис. фунтів стерлінгів та приміщення з площею не менше 100 м2.

Меню закладів MY Culture Cafe поєднуватиме в собі сучасну эвропейську кухню та страви, виготовлені на базі замороженого та незамороженого йогурту. Новий формат, вважають у компанії, має хороші перспективи на ринках різних міст. "Бізнес у сфері громадського харчування - затребуваний у всьому світі, - йдеться у презентації нової франшизи. - Унікальні продукти та сервіс - величезна потреба не лише міських, але й провінційних ринків, оскільки чоловіки та жінки відчувають психологічну потребу виглядати та відчувати себе добре".

Одним із способів співпраці з франчайзером MY Culture є придбання мастер-ліцензії терміном на 20 років. Цей варіант передбачає одноразовий фінансовий внесок з подальшою можливістю продажу субфраншиз у своєму регіоні. За умовами договору мастер-франчайзі отримуватиме 50% від роялті та 50% прибутку від проданої продукції.


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015