Українська Food Master на російський ринок

Середа
21.11.2012
Компанія, якій належать бренди "Дрова", "Муракамі", "Кофе-тайм", "Смачна Картопля" та "Папа Джон", розвиватиме мережу в РФ
 

Нині мережа ресторанів та кафе Food Master охоплює 52 заклади на території України. Компанії Anthoreal Estates Ltd, яка є власником Food Master, належать такі ресторанні бренди, як "Дрова" та "Муракамі", а також - мережа кав'ярень "Кофе-тайм", закусочних "Смачна Картопля", піцерій "Папа Джон" тощо. Протягом року ресторанна мережа поповнилася 2 ресторанами під ТМ "Олів'є" та 14 суші-ресторанами "Муракамі". На черзі - експансія російського ринку. Як стало відомо, вже до кінця цього року компанія має намір відкрити в Москві ресторан під ТМ Tarantino.

Розвиток мережі Food Master супроводжується постійним зростанням продажів компанії. Так, у 2010 році їхні обсяги зросли на 64% у порівнянні з попереднім роком: до $ 20 млн. Що ж стосується поточного року, то в 2012 компанія планує досягнути позначки в $ 40 млн.


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Як відкрити суши-бар. Бізнес-план /18.11.2011

Наскільки прибутковим є бізнес ресторану японської кухні?

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015