Зміні піддалися також плани компанії щодо відкриття нових ресторанів. Пан Задорожній стверджує, що "Козирна Карта" не відмовилася від своїх проектів, але через відомі проблеми в економіці будівництво нових закладів буде вестися менш інтенсивно, ніж планувалося раніше.
Сьогодні відкривають ті ресторани, які не мають потреби в залученні банківського кредиту, або ж фінансуються партнерами, оскільки мережа ресторанів розвивається як власними силами так і за допомогою франчайзингової схеми співпраці.
Сьогодні в мережі "Козирної Карти" 92 ресторани. З початку 2008 року відкрилися 32 нових ресторанів, а 15 ресторанів, що перебувають на завершальній стадії готовності - відкриються найближчим часом. В день відвідувачами ресторанів "Козирної Карти" є більш ніж 10 тис. клієнтів - прошарок найбільш заможного та платоспроможного населення України.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...