Salateira: здорова їжа у мільйонники

Середа
06.06.2012
Цільовою аудиторією ресторанів "Салатейра" є люди з мінімальним щомісячним заробітком у розмірі 5-6 тисяч гривень
 

Salateira - це концепція ресторанів здорового та швидкого харчування, спеціалізованих на салатах та інших корисних стравах. В грудні 2011 року відкрився перший заклад під ТМ Salateira у столичному ТРЦ Sky Mall. На початку 2012 компанія оголосила про свій намір розвивати мережу, відкриваючи власні та франчайзингові ресторани здорового та швидкого харчування. Зараз "Салатейра" готує до відкриття три власні заклади у Києві та веде переговори з потенційними франчайзі з Донецька, Дніпропетровська, Києва та Харкова. Розвиток мережі компанія планує у містах-мільйонниках.

"Наші заклади відкриватимуться в тих містах, де знаходиться наша цільова аудиторія, тобто люди, які думають, що вони їдять, і як це впливає на їхній настрій та самопочуття, - стверджує генеральний директор мережі Salateira Євген Рубан. - Для цього потрібен заробіток у розмірі хоча б 5-6 тис. грн в місяць. Якщо ви цієї планки не досягли, тоді обираєте не те, що краще, а те, що доступніше".

В меню закладів Salateira - великі порції свіжих салатів, паніні та круасани з сирною та іншими несолодкими начинками. "Salateira - єдиний в Україні виробник, котрий реалізує круасани з такими "бутербродними" інгрідієнтами, - розповідає Євген Рубан. - Проте це дуже смачно та незвичайно, тому ми спостерігаємо тенденцію до зростання популярності цієї страви".

Заклади Salateira відкриватимуться на фудкортах площею мінімум 40 м2 у ТЦ, а також - на вулицях міста (мінімальна площа приміщення - 150 м2). Компанія не ставить обмежень щодо кількості точок у мільйоннику. Як стверджує франчайзер, ресторани швидкого харчування відкриватимуться всюди, де буде присутня їхня цільова аудиторія.


популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015