Наприкінці березня компанія переформатувала суші меню своїх кав'ярень. "Ми значно розширили асортимент продукції, а також змінили його поліграфічне оформлення, - розповів порталу Franchising.ua директор мережі кав'ярень "Шоколадниця" Вадим Височин. - Після цього нововведення продажі суші в кав'ярнях "Шоколадниці" зросли на 15%".
Ще одна новинка "Шоколадниці" - це великодні паски. Починаючи з 9 квітня аж по сам Великдень в кав'ярнях мережі продаватимуться пасхальні куличі з цукатами, сухофруктами, ізюмом, горіхами та лимонною цедрою.
Проте розвиток компанії "Шоколадниця" в Україні стосується не лише вдосконалення асортименту. Франчайзер залучає нових партнерів та відкриває власні кав'ярні. Так, наприкінці березня в Одесі, в бізнес центрі "Мега Сіті", відкрився ще один франчайзинговий заклад. "Це вже друга кав'ярня у місті, - розповідає Вадим Височин. - До кінця року в Одесі з'явиться ще один партнерський заклад, а в Києві відкриються 3 власні". На сьогодні мережа "Шоколадниці" об'єднує 13 закладів в Києві, Сімферополі та Одесі. З них 3 працюють на умовах франчайзингу.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Тест на підприємництво
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...