Ciro’s Pomodoro - Тимошенко пішла у франчайзинг

Вівторок
04.11.2008
На початку року сім’я Карр-Тимошенко відкриє у Києві італійський ресторан франчайзингової мережі Ciro’s Pomodoro
 

Ще будучи студенткою Євгенія Тимошенко була відвідувачкою ресторану Ciro's Pomodoro в Лондоні. Так відбулося знайомство із власником мережі Кіро Орсіні. За словами пана Орсіні він теж є інвестором ресторану у Києві спільно з зірковою парочкою Шоном Карром та Євгенією Тимошенко.

Ресторан розміщуватиметься в центрі Києва в напівпідвальному приміщенні площею більш ніж 100 кв.м. Відвідувачам пропонуватиметься 3 зали, для прикладу можна буде обрати зал зі спокійною музикою, чи рок-концертом, чи трансляцією футболу, або ж VIP-зал.

Мережа ресторанів Ciro's Pomodoro розпочала свій розвиток ще 30 років тому, та розвивається за системою франчайзингу. Кіро Орсіні планує відкрити в Україні ще кілька ресторанів Ciro's Pomodoro в найбільших містах, а також в Москві.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015