Ще будучи студенткою Євгенія Тимошенко була відвідувачкою ресторану Ciro's Pomodoro в Лондоні. Так відбулося знайомство із власником мережі Кіро Орсіні. За словами пана Орсіні він теж є інвестором ресторану у Києві спільно з зірковою парочкою Шоном Карром та Євгенією Тимошенко.
Ресторан розміщуватиметься в центрі Києва в напівпідвальному приміщенні площею більш ніж 100 кв.м. Відвідувачам пропонуватиметься 3 зали, для прикладу можна буде обрати зал зі спокійною музикою, чи рок-концертом, чи трансляцією футболу, або ж VIP-зал.
Мережа ресторанів Ciro's Pomodoro розпочала свій розвиток ще 30 років тому, та розвивається за системою франчайзингу. Кіро Орсіні планує відкрити в Україні ще кілька ресторанів Ciro's Pomodoro в найбільших містах, а також в Москві.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Більше 200 громадян різних національностей, які проживають у нашій країні, ведуть свій франчайзинговий бізнес з мережею «Жабка» (Żabka).
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
Джоббінг чи власна автомобільна заправка?
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...