Вівторок
07.02.2012
Ресторани мережі відкриватимуться у містах з кількістю населення від 90 тис. чоловік
 

Компанія, якій належить концепція ТМ Royal Burger, працює на українському ринку з 2010 року. Рішення розвивати мережу по франчайзингу було прийняте цього року. Власний заклад мережі знаходиться в Івано-Франківську, а перший франчайзі компанії нещодавно почав працювати в Ужгороді. Перед тим, як вийти на загальнонаціональний рівень, Royal Burger має намір охопити західний регіон. "Найбільш пріоритетними для відкриттів для нас на сьогодні є такі міста, як Львів, Чернівці, Рівне, Хмельницький тощо, - розповів порталу Franchising.ua менеджер з розвитку мережі ресторанів швидкого харчування ТМ Royal Burger Вадим Гальчак. - Спершу ми плануємо розвинути мережу на Заході країни, а вже потім зайнятися інтенсивним пошуком партнерів в інших областях". Зараз компанія веде переговори з потенційними франчайзі з Мукачева та Запоріжжя. Заклади під ТМ Royal Burger будуть з'являтися у містах з кількістю населення від 90 тис. чоловік.

Основний сегмент кухні ресторанів Royal Burger складають бургери, піца, свіжі салати, курячі роли та пиво. Проте у закладах мережі можна скуштувати також українського борщу, курячого бульйону тощо. "Формуючи концепцію ресторанів Royal Burger ми аналізували політику інших фаст-фудів і намагалися почерпнути те найкраще, що в них було, - розповідає Вадим Гальчак. - А оскільки в нас також представлені й страви вітчизняної кухні, вийшов такий собі європейський фаст-фуд з українським нахилом". З 2011 року компанія ввела в структуру ресторанів міні кавярню Royal Coffee та кімнати для дітей.

Своїм партнерам Royal Burger пропонує два формати співпраці: стаціонарний заклад, який потребує інвестицій у розмірі $40.000 та фуд-корт, розрахований на $35.000. Паушальний внесок на сьогодні відсутній, а роялті становить 2 відсотки від продажів та починає виплачуватися з третього місяця. Термін окупності проекту становить від 6 до 12 місяців залежно від формату та місця розташування закладу.


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015