Компанія "Роастмастер" працює на українському ринку кавової продукції вже понад 14 років. В 2009 році керівництво прийняло рішення вийти за межі рітейлу та почати розвиток всеукраїнської мережі міні-кав'ярень "Paradise. Гурман-клуб". Відтоді відкрилося більше 40 власних точок у торговельних центрах Києва та Харкова, а також 12 франчайзингових міні-кав'ярень у Дніпропетровську, Запоріжжі, Кривому Розі, Тернополі, Хмельницькому, Вінниці та Бучі. "Головний пріоритет цього року - повна експансія українського ринку за допомогою розширення мережі міні-кав'ярень. Сьогодні всі зусилля компанії спрямовані на збільшення присутності торговельної марки, а франчайзинг - це найоптимальніший засіб для досягнення цієї цілі, - розповів порталу Franchising.ua представник компанії "Роастмастер" Ігор Нестеренко. - Крім цього зараз ми ведемо переговори з потенційними партнерами в Молдові та Білорусії. Отже, в майбутньому на нас чекають ринки інших країн".
Кожен франчайзі компанії отримує ексклюзивне право на розвиток мережі у власному регіоні. Так, у Дніпропетровську партнер "Роастмастер" відкрив 5 франчайзингових точок, у Тернополі - 3, в Хмельницьку - 2 тощо.
Каві, яку реалізовує компанія "Роастмастер", властивий "середній" тон обсмаження. "Найбільш розповсюджений на вітчизняному ринку тон обсмаження - "європейський". "Середній", який пропонуємо ми, більш оригінальний, і майже не представлений в Україні", - розповідає Ігор Нестеренко.
Відкриття міні-кав'ярні під ТМ "Paradise. Гурман-клуб" потребує інвестицій в розмірі 40-50 тис. грн. Розмір паушального внеску становить 6,5 тис. грн. Своєрідним заохоченням для підприємця слугує те, що за умови відкриття наступної кав'ярні ця цифра скорочується вдвічі. Роялті складає 325 гривень та нараховується з 13 місяця діяльності. Крім міні-кав'ярень "Paradise. Гурман-клуб", компанія розвиває партнерську мережу Coffee-shop "Mini".
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Шаблон листа, який допоможе попросити про знижку чи припинення оплати оренди
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Тест на підприємництво
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...