Вівторок
17.01.2012
До мережі американських фаст-фудів приєднаються перші заклади в Івано-Франківській і Львівських областях
 

ТМ Best Burger, яка вийшла на вітчизняний ринок з допомогою мастер-франчайзингу, має американське походження. Український підприємець став першим мастер-франчайзі компанії, в США ця мережа фаст-фудів називається Best o Burger. "Ідея відкрити заклад схожого плану з'явилася в моєї сестри, коли вона в 2006 році працювала в Сполучених Штатах за програмою Work and Travel, - розповів порталу Franchising.ua директор компанії "Бест Бургер" в Україні Віталій Гоголь. - Коли вона повернулася, ми розпочали переговори з франчайзером". В травні 2011 року український мастер-франчайзі відкрив власний заклад в Івано-Франківську. 14 лютого в цьому місті з'явиться ще один Best Burger, але вже не власний, а франчайзинговий. На черзі відкриття власного ресторану в місті Калуші, що в Івано-Франківській області, та в Стрию, що на території Львівщини. "Розвиток мережі ми розпочинаємо з західного регіону, щоб добре відпрацювати модель та умови співпраці, головні моменти постачання продукції, що є дуже важливим в цьому бізнесі, а вже потім вийдемо на національний рівень, - розповідає Віталій Гоголь. - Проте це зовсім не означає, що ми відкидатимемо пропозиції з інших регіонів. Так, приміром, нещодавно нас запропонували орендувати дуже хороше приміщення в одному з нових столичних ТЦ. Тепер перед нами стоїть питання: використати його під власний заклад, чи знайти в Києві партнера".

Компанія ще не встановила фіксованого паушального внеску для своїх франчайзі. "Сьогодні розмір початкового внеску визначається індивідуально для кожного випадку, - розповідає Віталій Гоголь. - Адже компанія ще досить нова, і ми прагнемо сформувати для наших франчайзі оптимальну пропозицію. Проте вже після того, як відкриємо 5-10 фаст-фудів, паушальний внесок стане єдиним для всіх". Роялті становить 3% і виплачується з 3-го місяця роботи. Також 0,5% отриманих коштів відраховуються на загальнонаціональну рекламу. Мінімальні інвестиції, необхідні для відкриття ресторану під ТМ Best Burger, становлять $ 50 тис.


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015