Планета Гостинності окреслила плани

П'ятниця
06.01.2012
Компанія націлена в 2012 році відкрити 70 власних і 30 франчайзингових ресторанів "Сбарро", "Східний базар", "Віаджіо"
 

В російській компанії "Г. М. Р. Планета Гостинності" підведені попередні підсумки діяльності в минулому році і позначені плани для 2012. Операційна виручка за рік збільшилася на 10,5%. Всього у поточному році відкрити 43 ресторани (26 - "Сбарро", 16 - "Східний базар", 1 - "Віаджіо"). Загальне число закладів досягло таким чином 199, включаючи 177 власних і 22 франчайзингових.

В минулому році було продовжено курс на розвиток мережі в нових регіонах з населенням від 150 тис. осіб. З'явилися фірмові точки в Челябінську, Рязані і Братиславі (Словаччина). Брендами "Г. М. Р. Планета Гостинності" охоплені 43 міста в чотирьох країнах - Росії, Чехії, Словаччини і Молдові. У 2012 році компанія розраховує відкрити понад 70 власних ресторанів і близько 30 за договором франчайзингу, 70% з них будуть розташовуватися в регіонах.

BUYBRANDInform

найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Як відкрити суши-бар. Бізнес-план /18.11.2011

Наскільки прибутковим є бізнес ресторану японської кухні?

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015