Четвер
18.08.2011
Незабаром розпочнуть свою роботу нові франчайзингові заклади компанії
 

Франчайзингові ресторани під ТМ "Два гуся" скоро з'являться в Хмельницьку, Кривому Розі, Сумах та Тернополі. "В Сумах відкриються два наші франчайзингові заклади. Один вже на 70 % побудований, спорудження іншого тільки починається, - розповідає директор з розвитку компанії Сергій Гнатенко. - Крім цього, проектні роботи вже розпочато в Кривому Розі та Тернополі, а очікувати відкриття ресторану в Хмельницьку слід вже через два тижні. Ще ми зараз ведемо переговори із потенційним партнером із Ялти. Тому, мабуть, лише 5-ма закладами наші відкриття цього року не обмежаться". Окрім франчайзингових відкритів буде ще й власне: черговий ресторан мережі незабаром з'явиться на головній вулиці столиці.

Незважаючи на стрімке збільшення кількості закладів, відкритих по франчайзингу, компанія не розглядає цей вид бізнесу як один із найважливіших пріоритетів. "Ми особливо не займаємося питаннями франчайзингу. На нашу думку, на ринку важливо добре робити свою справу, а не продавати франчайзинг. Якщо ваш бізнес процвітатиме, люди самі до вас потягнуться, якщо ні - жоден, навіть найвигадливіший, франчайзинговий проект не допоможе", - коментує Сергій Гнатенко.

Мережа ресторанів "Два гуся" розвивається по франчайзингу з 2004 року. Сьогодні компанії належать 13 власних та 7 франчайзингових закладів.


найчайтіше читане

Кюртош калач: європейські традиції - в Україну /18.10.2010

В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Про ситуацію продажу франшиз мережі OS.9 /03.04.2024

Як змінилаь ситуація на ринку продажів франшиз? Про це розповість керівник відділу продажу франшиз мережі OS.9 – Юлія Сербіна.

Огляд ринку кав’ярень /04.12.2011

Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015