Четвер
05.05.2011
10 років тому відкрився перший заклад мережі New York Street Pizza
 

Наприкінці квітня мережа піцерій New York Street Pizza відсвяткувала ювілей - 10 років тому був відкритий перший заклад у Львові. За цей час за допомогою франчайзингу компанії вдалося охопити значну територію України. Зараз працює більше 30 франчайзингових піцерій New York Street Pizza.

"Ми пишаємося тим, що за ці десять років нам вдалося досягти значного розвитку мережі, її масштаби це підтверджують", - впевнений виконавчий директор компанії "Нью-Йорк Піца" Микола Шкварок.

Незабаром готуються відкриття нових закладів по франчайзингу в Сумах, Донецьку, Артемівську та Кривому Розі, Івано-Франківську. Вони мають відбутися протягом літа. Нова піцерія в Івано-Франківську буде вже другою точкою New York Street Pizza у місті, у Кривому Розі відкривається третя, у Сумах друга.

Немає ще піцерій New York Street Pizza у Луцьку, Тернополі, Рівному, компанія зараз шукає в цих містах партнерів-франчайзі.


найчайтіше читане

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015