Франчайзер AB Inbev - найбільший виробник пива в Бельгії - розвиває в усьому світі мережу пивних ресторанів Belgian Beer Café. Сьогодні у світі працює понад 60 ресторанів BBC в Європі, Австралії, Нової Зеландії, ОАЕ, Японії, Китаї - загальною кількістю в 18 країнах.
В Україні працює вже чотири заклади BBC. Причому відкриті вони саме на умовах франчайзингу. Перший ресторан - Belle-Vue - відчинив свої двері відвідувачам у Києві в грудні 2001 року. Через три роки з'явився другий заклад під назвою Le Cosmopolite, в 2006 почав роботу ресторан Bon Voyage. Одеський Truobadour відкрився в 2007 році. За словами представника компанії Ервіна Хімпенса, на даний момент Україна є стратегічно важливим ринком для просування пивної продукції, враховуючи багату історію цього напою на українських землях. Саме це і стало поштовхом для розвитку франчайзингової мережі BBC в нашій країні.
"Нас цікавлять найбільші міста України, такі як Харків, Донецьк, Одеса, Дніпропетровськ, Львів і т.д", - розповідає Ервін Хімпенс. - "Також ми готові розглядати пропозиції про відкриття закладів у Києві, але тільки за умови збереження унікальності концепту" .
Заклади мережі BBC створені за зразком пивних ресторанів, що існували в Бельгії на початку ХХ століття. У залежності від будівлнеобхідну атмосферу. Більшість закладів BBC розташовані в міських центрах в будинках з "характером та історією". Однак деякі ресторани відкриті в сучасних будівлях: в готелях або ТРЦ, за умови високої видимості ресторану зовні. Що ж стосується величини - розглядаються приміщення від 120 кв м, в середньому 300-400.
Зараз найбільше заклад у світовій мережі Belgian Beer Café знаходиться в Мельбурні, Австралія і має площу 2000 кв м.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...