Scorini Espresso Bar: перші франчайзингові результати
Вже більше місяця працюють перші франчайзингові заклади формату Scorini Espresso Bar. У Донецьку кав'ярня відкрилася 24 грудня, а в Дніпропетровську - 15. У форматі повноцінної великої кав'ярні Scorini Espresso Bar зараз працює в цілому три точки: перша власна була відкрита в травні минулого року в Миколаєві. Готуються до запуску також на умовах франчайзингу ще дві - в Житомирі та Кривому Розі. Їх відкриття орієнтовно заплановані на березень.
Компанія розвиває також ще один формат - Scorini Caffe Punto. Це - фірмові точки продажів кави, чаю та чайно-кавових аксесуарів Scorini. Їх на території Україні налічується вже 16, з яких 15 відкриті по франчайзингу.
"У 2010 році ми виконали свої плани, відкрили достатньо багато точок", - впевнений Костянтин Корольков, власник концепції Scorini. - "У цьому році також будемо активно розвивати мережу: як формат кав'ярень Scorini Espresso Bar, так і напрямок невеликих точок Scorini Caffe Punto".
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
В Україні по франчайзингу пропонуватиметься концепція традиційного європейського хлібобулочного виробу
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
Які формати зараз найбільш популярні та прибуткові
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...