послуги

Борисов відкрив фудмаркет на Бесарабці
Перший фудхол від «Сім'ї ресторанів Дмитра Борисова» працює в тестовому режимі.

А після карантину ─ дощі
Чим швидше запустяться ресторани — тим успішніше буде продаватися їх франшизи.

Ресторани почали працювати упівсили
Перші два дні реанімації ресторанів: клієнтів мало, обмежень — багато

Робота літніх майданчиків під час карантину
Українські ресторатори просять Кабмін дозволити роботу літніх терас

Helen Doron English: всі переваги освітньої франшизи
Освітній бізнес швидко розвивається: Helen Doron English запустила більш ніж 80 центрів в Україні

Sharikava запускає перший франчайзинговий об’єкт в Києві
Франшизу Sharikava продали Franchise Group. Наразі франчайзі обирають приміщення в столиці.

Dunkin 'donuts: як стали франшизою №1 в США?
Американський журнал Entrepreneur обрав 500 кращих франшиз

Sharikava: як будується мережа?
Скільки коштує відкрити кав’ярню в Києві, Житомирі та Вінниці

«Поїхали з нами» в Казахстані та Білорусі
Зараз мережа налічує 400+ представництв. Що планує компанія надалі?

Епіцентр ресторанного франчайзингу
Ресторанний форум FRANCHITHINK відбувся 30 листопада 2017 року в Києві

Як правильно створити сайт для нового бізнесу?
Про те, як вибрати IT-компанію і створити ефективний сайт, розповідає маркетинг-директор компанії Skywell Олексій Хохлов.

Біржова торгівля приносить до 500% річних
Про те, чим торгівля на біржі краща бізнесу, і де їй навчатися розповів консультант з інвестицій в американські активи "AFA" Андрій Савенко.

Як підприємцю не стати боржником банку?
Про те, як повинен вести себе бізнесмен, що не в змозі виплачувати кредит, розповів провідний юрист ЮФ "Лекснавігатор" Едуард Хмиров.

RE/MAX нарешті в Україні!
Мережа агенцій нерухомості RE/MAX обіцяє українському франчайзі окупність за 9-16 місяців навіть при відсутності досвіду в нерухомості.

Чи подешевшає Туреччина для українців?
Про нові напрями та вплив міжнародної ситуації на ринок туризму розповідає керівник групи розвитку франчайзингу Join UP! Костянтин Куліда.

Страхові компанії у франчайзингу
«Дочки» іноземних страхових груп відкривають відділення в регіонах

Попит на мікро-кредити зростає
Українська мікрофінансова мережа планує розширювати лінійку фінансових продуктів

Новий формат Pizza Celentano Ristorante
Влітку відкривається великий ресторан та закладається фундамент сучасної, перспективної моделі роботи мережі

Білюкс: електрика виграє
Стимулювання до переходу народу на електроопалення сприяє розвитку компанії

"Вихід" завжди є!
Компанія не обмежуюється розвитком тільки в Україні, а планує вийти на міжнародний ринок