Франшиза від ДІЛА про що необхідно знати

Четвер
09.02.2023
Головна мета ДІЛА – зробити якісну діагностику доступною та зручною для клієнтів та лікарів по всій країні.
 

Медична лабораторія ДІЛА ― лідер з якості лабораторної діагностики України майже 25 років. Сьогодні ДІЛА – це понад 160 відділень по всій території України, більше 8 000 000 досліджень щорічно, високі стандарти та якість, яку обирають більш ніж 1,5 мільйона клієнтів з року в рік. Ми постійно удосконалюємось та розширюємо мережу, тому ДІЛА  – це велика родина, в якій однаково комфортно як працівникам, клієнтам, так і нашим партнерам.

Головна мета ДІЛА – зробити якісну діагностику доступною та зручною для клієнтів та лікарів по всій країні. Тому важливим драйвером зростання стала франчайзингова програма, як окремий напрямок роботи з партнерськими відділеннями. Історія розвитку мережі за допомогою відкриття партнерських відділень розпочалась практично після заснування компанії. Вже більш ніж 17 років ми активно розвиваємо цей напрямок, відкриваючи нові відділення по всій території України.  

Наш бізнес – це живий організм, який постійно змінюється та трансформується. Для ДІЛА одним із найважливіших критеріїв будь-якого напрямку роботи завжди була і залишається якість. Тому ми приділяємо особливу увагу питанню стандартів як у наших відділеннях, так і у партнерських. Так, у 2021 році ми актуалізували вимоги і стандарти як внутрішні, так і зовнішні, і повністю оновили фінансову модель співпраці з нашими партнерами та розробили нову Книгу Франчайзі. Насамперед, вона допомагає стандартизувати роботу, щоб наші клієнти отримували послуги найвищої якості у будь-якому відділенні України, незалежно від того, чи це є власні відділення, чи партнерські. Також новий формат взаємодії сприяє більш глибокому зануренню наших партнерів у сферу лабораторної діагности, що в свою чергу впливає на розвиток власного бізнесу.

ДІЛА надає комплексну підтримку партнерам на кожному з етапів відкриття відділення: від розробки стратегії, територіального покриття, формату відділення, оснащення всім необхідним і до його фактичного відкриття подальшої ефективності. І це ще далеко не весь список переваг у співпраці з нами. 

Наразі ми пропонуємо декілька форматів відділень – mini та light, які відрізняються меншою площею від стандартних, а відповідно інвестиціями та періодом окупності. Це розширює можливості співпраці і взаємодії з потенційними партнерами.

Сьогодні в ДІЛА понад 40 працюючих партнерських відділень по всій Україні. Відкриття нової лабораторії у Львові сприяє розвитку західного регіону, відкриває нові перспективи та росту кількості потенційних партнерів. Робота за франчайзинговою програмою надає можливість працювати за моделлю бізнесу досвідченої компанії ДІЛА та швидше виходити на точку беззбитковості та ефективні показники продажів.

Тож долучайтеся до партнерства з ДІЛА. Більш детально ознайомитись з умовами та необхідними інвестиціями франчайзингової програми можна на нашому сайті. Заповніть анкету для співпраці та дочекайтесь дзвінка нашого менеджера, який допоможе вам на кожному етапі і відповість на всі ваші питання.

Не відкладайте плани на майбутнє, спробуйте власний перспективний бізнес, заручившись підтримкою надійного партнера.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію