Self Storage — заробіток від 10 000$/міс

П'ятниця
17.09.2021
Чим цікава модель Self Storage та скільки на цьому можна заробити?
 

Нещодавно я дізнався, що прибутковість в 14% річних вважається великою рідкістю, і окупність в 8 років знайти дуже складно. Ті, з ким я розмовляв воліють здачу квартир в оренду з окупністю 11 років, окупність в даному випадку довше, але менше клопоту і це стабільніше. У моєму бізнесі окупність становить 6 місяців, при цьому мені тільки 27 і я готовий поділитися з Вами як цього досягти. Наперед забігаючи  пропозиція в тому, щоб я взяв всю операційну роботу за 5% від Ваших майбутніх доходів.

Йдеться про модель Self Storage  ця модель передбачає здачу складських приміщень невеликого розміру, які були заздалегідь розділені перегородками у великому складі. У нас в СНД це називається «Гаражні кооперативи», а в інших країнах Self Storage.

Я думаю, ви помічали, що в цих кооперативах вільних місць немає, так як українці  це природжені хранителі мотлоху, у кожного в комірчині / на дачі / балконі є речі, які шкода викинути і ніде зберігати. І ось на цьому Україні потрібні склади Self Storage. Я не винахідник, просто адаптував дану модель під наш ринок і готовий презентувати Вам.

Ближче до суті!

Вже сьогодні я здаю 130-140 приміщень, більшість яких знаходиться за межею міста за ціною дорожче квартир біля метро. Приклад: квартиру біля Лісова (Київ) я здаю за 8000грн 65м2, а склад, який зроблений з листів профнастилу та перебувати в селі (9 км від Києва і в 2км від головної дороги) за 10 000грн / міс.

Кумедний випадок. Покупці франшизи (в Рівному та Полтаві) попросили подивитися чи є у них конкуренти. І згідно з даними OLX знайшлося 4 пропозиції. Всього 4 склади  це як 4 квартири на 250 000 чоловік!

Давайте ще раз, Ваші майбутні клієнти не хочуть орендувати склад, вони змушені це робити. Вони не хочуть платити за це багато, але змушені це робити. І кожен орендар при піднятті ціни зціпивши зуби продовжує оренду, так як йти нікуди.

Товариші! Я відкриваю для Вас перспективи майбутнього нашої співпраці, в якому я беру нудну щоденну операційну роботу на себе, а ви мені передаєте свій об'єкт в будь-якому стані. Ви можете його мати його у власності, орендувати або побудувати  окупність 6/12/24 місяці.

Досить заробляти 1000 $ точки шаурми, я пропоную Вам заробіток від 10 000 $ / місяць

Приїжджайте до мене на перегляд і ми разом прогуляємося по складах.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію