М'ясторія

Про франшизу

Опис

«М`ясторія» — це територія відбірного м`яса та м`ясних страв. За 8 років діяльності компанія відкрила у Києві 7 магазинів-ресторанів в унікальному форматі steak&grill. Крім того, мережа реалізує 45 SKU фірмової продукції у понад 480 торгових точках по всій Україні. 

З 2015 року ми розвиваємо культуру споживання стейків в Україні та виготовляємо авторську продукцію для гурманів. «М’ясторія» має власне виробництво в Миргороді та Києві, що діє за принципом технології замкнутого циклу. Власний обробний цех, найсучасніше обладнання і кулінарна майстерність наших кухарів дозволяють створювати продукт ресторанного рівня у промислових масштабах і постачати його до мереж-партнерів у всій країні. 

Тривалий час ми відпрацьовували формат і завойовували репутацію бренду. Саме досвід і знання дозволили не тільки  втриматися, а й розвиватися під час локдауна та воєнних дій. І тепер, порівняно з 2021 роком, до нас приходить на 10% більше клієнтів. Половина наших відвідувачів — це постійні клієнти.

Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом. Цей формат поєднує у собі елементи швидкого приготування й обслуговування, разом із високою якістю та вишуканістю страв.

ПЕРЕВАГИ ФРАНШИЗИ: 

  • Низькі ризики: стабільний та прогнозований ринок.
  • Комплексна робота з постачаннями — 100% продукції у Києві одним замовленням.
  • Жоден заклад мережі не закрився через збитки.
  • Відомий бренд з бездоганною репутацією.
  • Невеликі інвестиції з наближеною точкою окупності та прогнозованим прибутком.
  • Низькі списання (менше 3%).
  • Відпрацьований формат і налагоджені процеси.
  • Високомаржинальний бізнес.
  • Надійність: власник має власний холдинг та низку реалізованих успішних проєктів.

точок власних

7

точок франчайзингових

1

Галерея
Умови франшизи

підтримка для франчайзі

ПІДТРИМКА ДЛЯ ФРАНЧАЙЗІ:

  • франчайзинговий пакет 
  • фінансова модель 
  • договори по франчайзингу 
  • ТМ
  • маркетинг 
  • брендбук 
  • дизайн-проєкт 
  • навчання персоналу 
  • CRM система
  • виїзд/ затвердження локації
  • логістика
  • постачальники 
  • методики/ ліцензії
  • технологічні карти 
  • персональний менеджер
  • постачання під ключ одним замовленням у Києві
  • система бухгалтерського обліку
  • кол-центр
  • юридичний супровід до моменту відкриття
  • IT-екосистема. 

Фінансові показники

ФОРМАТ «FOOD-COURT»

Формат фуд-корту від 22 квадратних метрів, який прикрасить будь-який торговий центр.

  • Вступний внесок — 7 000 $
  • Інвестиції на запуск — від 42 000 $
  • Період окупності — 16-19 місяців 
  • Необхідна площа — від 22 м2
  • Чистий прибуток — 3 500 $/ міс. 

ФОРМАТ «S»

Невелика торгова точка у стилі fast casual площею від 30 квадратних метрів. Вона ідеально пасуватиме до центру міста, локації з активним трафіком та високим клієнтопотоком. 

  • Вступний внесок — 7 000 $
  • Інвестиції на запуск — від 50 000 $
  • Період окупності — 16-19 місяців 
  • Необхідна площа — від 30 м2
  • Чистий прибуток — 3 600 $/ міс. 

ФОРМАТ «M»

Повноформатний магазин плюс заклад у стилі стріт-рітейлу. Він стане ідеальним рішення для спального району, сучасного житлового комплексу чи насиченої вулиці міста. Його площа стартує від 65 кв. метрів. 

  • Вступний внесок — 7 000 $
  • Інвестиції на запуск — від 59 000 $
  • Період окупності — 16-19 місяців 
  • Необхідна площа — від 65 м2
  • Чистий прибуток — 4 053 $/ міс. 

основні вимоги

ВИМОГИ ДО ЛОКАЦІЇ:

  • Необхідна площа:
  1. Формат «S» — 35-50 м2.
  2. Формат «M» — 55-85 м2.
  3. Формат «Food court» — 45 м  основного приміщення 35 м2, допоміжного 7-10 м2.
  • Три фази та можливість підключення до електромережі потужністю від 30 кВтдо 40 кВт.).
  • Місто з населенням від 80 000 чол. 
  • Приміщення може знаходитись на першому поверсі багатоповерхового житлового будинку, в окремій будівлі або в торгівельному центрі.
  • Квадратне або прямокутне приміщення з фасадними вікнами.
  • Відсутність розділення приміщення на різні зали (можливість організації Можливість організації технічного входу.
  • Гарний технічний стан стін та підлоги.
  • Висота стель не менше 2,4 метрів.
  • Три фази та можливість підключення до електромережі потужністю від 30 кВтдо 40 кВт.).
  • Одна або два виводи холодної води та каналізація.
  • Система витягу з витягом 3000-3500 тисяч кубічних метрів та система притоку повітря (одна труба діаметром 300 мм або дві труби діаметром 250 мм). Детальні вимоги щодо системи витягу знайдете у додатках.
  • Наявність цегляної кладки та бетонних перегородок.
  • Можливість встановлення фасадних кріплень для реклами та вивісок.
  • Наявність двох санвузлів або можливість їх організації.
  • Відповідність вимогам щодо площі та формату франшизи.

Контактна інформація про франчайзера

ТОВ "М`ясна історія"

+38 098 724 27 27

franchising@myastoriya.com.ua

myastoriya.com.ua

Контактна особа

Бездушна Марія 

Дізнатися більше

Заповніть форму зворотнього зв'язку – отримайте детальну інформацію про франшизу М'ясторія.

Повідомлення
Ім'я, прізвище *
Місто *
Телефон *
E-mail *

читати статті

найчайтіше читане

Інформація, що міститься в каталозі, походить від творців франчайзингових та партнерських систем. Перед підписуванням договору про співпрацю варто уважно проаналізувати привабливість пропозиції. Редакція зберігає за собою право редагування списку систем у каталозі та оновлення інформації, що міститься в каталозі. У випадку недостовірності чи неактуальності даних у каталозі просимо повідомити про це редакцію.