Четвер
15.10.2009
Компанія шукає франчайзі на польській франчайзинговій виставці
 

Сьогодні в Польщі в центрі Варшави розпочалася франчайзингова виставка, яка проходить вже сьомий рік поспіль і організовується компанією PROFIT system. У виставці беруть участь понад 40 компаній з різних галузей. З України та Росії на польській виставці представлена лиш концепція "Оранжевий слон" - Orange Elephant.

"Оранжевий слон" шукає в Польщі майстер-франчайзі, який розвиватиме всю територію країни з правом продажу субліцензій, або франчайзі, які безпосередньо купуватимуть ліцензію в компанії та відкриватимуть власні магазини.

Зараз у світі працюють понад 200 торговельних точок "Оранжевий слон", з них 40 власних у Москві та московській області, близько 120 – в інших регіонах Росії, 45 магазинів на території СНГ та 6 у США. В Україні діє офіційне представництво компанії. Франчайзингова мережа "Оранжевий слон" в нашій країні до кінця року налічуватиме вже 15 магазинів.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію