Оранжевий слон підтримує акціями

Вівторок
13.07.2010
Для підтримки попиту на продукцію в літній період компанія проводитиме акції в магазинах мережі
 

"Оранж Елефант Україна" незабаром планує запустити декілька акцій у магазинах мережі "Оранжевий слон" для підтримки попиту на продукцію в літній період. Про це редакції порталу Franchising.ua розповів директор компанії Володимир Падун.

"Зараз у нас - процес стабілізації мережі. Ми оптимізуємо роботу точок, деякі з наших франчайзі зараз відстежують вигідність розташування у своєму торговельному центрі та, за необхідності, змінюють дислокацію. Крім того, зараз спостерігається тенденція невеликого літнього спаду попиту на продукцію, що відбивається не тільки на наших, а й на багатьох інших товарах. Тому, незабаром, для підтримки наших франчайзі, ми будемо запускати різноманітні акції. Спочатку вони будуть проводитися в Києві. Ці акції сприятимуть збільшенню відвідуваності магазинів, допоможуть нам відслідковувати потік покупців, що дозволить краще орієнтуватися в тому, що необхідно пропонувати відвідувачу, на чому робити акценти. Плюс ми плануємо трохи розширити асортимент. У планах є ще кілька цікавих проектів", - розповів Володимир Падун.

Мережа магазинів товарів для дитячої творчості "Оранжевий слон" об'єднує вже більше 50 магазинів. Зараз компанія зосередилася на відкритті нових точок в Західній Україні через меншу кількість магазинів там в порівнянні з іншими регіонами.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію