Понеділок
27.12.2010
Компанія націлена на створення найбільшої мережі супермаркетів подарунків, у тому числі за рахунок франчайзингу
 

Компанія "Мульті-Презент", що розвиває в Україні та Росії мережу магазинів подарунків "Мульті", планує створити найбільшу в Україні та Росії мережу супермаркетів подарунків, в тому числі і за допомогою схеми франчайзингу, - повідомляє Retailstudio.org. У планах відкриття 4-5 магазинів щорічно, розширення товарного асортименту, в тому числі за рахунок власного імпорту, а також підвищення впізнаваності ТМ "Мульті".

У грудні компанія підписала договір оренди приміщення в торговельно-розважальному центрі "Метрополіс" в Києві. Незабаром там відкриється концептуальний магазин сувенірно-подарункового напрямку площею 96 кв.м.

Мережа "Мульті" об'єднує 7 магазинів в Україні і 19 точок в Росії. В Україні працюють магазини в Києві в ТЦ "Квадрат-Лук'янівка", ТЦ "Олімпійський", ТЦ "Новобіличі", ТРЦ "Квадрат-Аврора", ТРЦ "Метрополіс", Дніпропетровську в ТЦ "Міст-Сіті", ТЦ "Апполо" і Вінниці в ТЦ "Магі-Центр".


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію