Віденські булочки: ставка на франчайзинг

Середа
23.06.2010
Компанія "Колос-ЛТД" за півроку відкрила вісім франчайзингових кафе-бекерай
 

Компанія "Колос-ЛТД", якій належить бренд "Віденські булочки", зосередилася на розвитку франчайзингової мережі кафе-бекерай. "За півроку реалізовано вісім франчайзингових проектів - і ми вважаємо це відмінним результатом!" - повідомила редакції порталу директор ТОВ "Віденські булочки" та керівник франчайзингового проекту Ірина Журавель. P>

"Нещодавно ми відкрили франчайзинговий бекерай у Львові, в липні відбудеться відкриття в Миколаєві і Києві на вул. Еспланадна, причому хочу відзначити, що ми не планували відкривати бекерай по франчайзингу в Києві, а розглядали столицю як наступний стратегічний етап розвитку компанії - відкриття своїх точок", - розповіла Ірина. - "Ми лояльні партнери, і це дає нам і нашим потенційним франчайзі багато можливостей для реалізації бізнес-проектів. Динаміка розвитку наших франчайзі цілком збігається з нашими розрахунками, які ми надавали потенційним партнерам на етапі проекту. Всі відкриті бекерай показують стабільно позитивні результати. Зазвичай, місяць-два - це копітка робота з асортиментом для залучення відвідувачів, потім активне збільшення кількості постійних гостей за рахунок відмінної якості продукції та обслуговування".

На сьогоднішній день працює вісім франчайзингових бекерай "Віденські булочки" в Донецьку, Луганську, Києві, Ялті. 19 червня відкрилася також франчайзингова точка у Львові, планується запуск другої. 1 липня запрацює ще одне кафе в Києві, 8 липня відкривається бекерай у Миколаєві, - обидва по франчайзингу. P>

"Зараз ми активно розглядаємо Харків, Полтаву, ведемо переговори з потенційним партнером у Львові та Києві. На даному етапі наша стратегія не змінюється, до кінця року ми плануємо відкрити від 10 до 20 франчайзингових бекерай", - поділилася планами Ірина Журавель.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015