Відкриття року у франчайзингу

П'ятниця
25.08.2023
Хто отримав нагороду UBA 2023?
 

Франчайзинг є важливим інструментом для відбудови економіки України в умовах війни. Саме з цієї причини Ukrainian Business Award вирішили зробити номінацію присвячену досягненням в сфері франчайзингу.

Нагороду  UBA 2023 в цій галузі отримала мережа пекарень “Ваш Лаваш” в  номінації "Відкриття року у франчайзингу".

Мережа пекарень "Ваш Лаваш" вирізняється своєю особливістю - це чесна їжа за справедливу ціну. Одним із ключових принципів цих пекарень є екологічність. Вони відмовляються від використання  замороженого тіста та напівфабрикатів,  не додають до випічки продуктів для пришвидшеного бродіння, підсилювачів смаку, покращувачів тіста, що дозволяє тримати високу якість свіжоспеченої випічки та широкий ексклюзивний асортимент! В кожній пекарні повний цикл виробництва - від борошна до готової продукції.

Мережа пекарень Ваш Лаваш з’явилася в Україні у 2020 році, перед пандемією й за три складних для країни роки розрослася до 42 пекарень. Бізнес-модель довела, що є стабільною і  працює попри всі негативні явища, адже свіжий хліб завжди є у всіх на столі.

Крім стабільності мережа пекарень “Ваш Лаваш” поєднала високу якість  продукції та вдале використання франчайзингової моделі. Компанія  поєднала стандартизацію процесів та індивідуальний підхід до кожного франчайзі. Це дало змогу забезпечити єдність якості у всіх закладах мережі.

Мережа надає велику підтримку своїм партнерам-франчайзі,  як під час відкриття пекарні, так і в процесі роботи.

Для перемоги у цій номінації для UBA не менш важливими були цифри окупності та інвестицій у проєкт. Франшиза пекарні “Ваш Лаваш” це інвестиції в середньому 30000$ (з паушальним внеском), які окупляються орієнтовно  за рік часу, і дають кожного місяця прибуток від 80 000 грн до 300 000 тис. грн, що дозволяє інвестору мережі “Ваш ЛАВаш” за рік часу стати мільйонером.

Дуже цінним і важливим для отримання перемоги в номінації є те, що мережа  “Ваш Лаваш” це соціально-відповідальний бізнес. Власник мережі Ігор Дулин з  березня 2022 року спільно з головою ЛОВА Максимом Козицьким реалізували проєкт  "1000 автомобілів  свободи".  20 березня  2023 року проєкт було завершено і  тисячний автомобіль було закуплено за кошти мережі "Ваш Лаваш" та доставлено на підтримку оборони міста Бахмут.

А вже з 31 березня спільно з начальником Львівського ТЦК та СП Олександром Тіщенком розпочали проєкт "Пташки Перемоги". 1000 дрон відправили на  День Незалежності і продовжують проєкт далі, адже до кінця року  запланована  відправка 2000 дронів.

За словами Ігора Дулина, засновника мережі пекарень “Ваш Лаваш”,  перемога у Ukrainian Business Award стала можливою  завдяки класній команді, в тому числі, якій  на кожних зборах говорить: “друзі, я волонтерю за вас, тож ваша задача — максимально потужно працювати в бізнесі, пекти смачний хліб і булочки, заробляти гроші, платити податки, платити людям зарплати, і робити так, щоб бізнес розвивався. Наша ціль робити кожного ситим і щасливим — щодня!”.  І я вважаю, що моя команда з поставленими завданнями справляється на 101%.

В цей нелегкий час дуже важливо підтримувати економіку нашої держави і можна це робити, ставши власником пекарні Ваш Лаваш.

Залишайте заявки або телефонуйте за контактним номером 093 418 08 88,  щоб отримати деталі франшизи пекарні "Ваш Лаваш"


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

популярне на форумі

Нова франшиза: Doshi Doshi

Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?

1 коментар
остання 01.08.2023
Формат TAKE AWAY для магазинов суши

Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...

1 коментар
остання 28.05.2021
Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015