П'ятниця
19.12.2014
Українська мережа піцерій робить ставку на власний та європейський ринки
 

Франчайзер мережі кафе-піцерій RANCHO - компанія «Інформ-Контакт Груп» відкрита співробітництву, працює над розвитком і втілює нові креативні ідеї, як наприклад світильники з овочевих тертушок або меблі, професійно виготовлені з дерев'яних піддонів. ТОВ «Інформ-Контакт Груп» - керуюча компанія, яка займається управлінням бізнесом, а так само його купівлею і продажем, маючи багаторічний досвід у сфері управління бізнесом , і також у сфері його купівлі-продажу.

«У серпні 2014 ми відкрили кафе-піцерію RANCHO, а вже 1-го листопада відкрилося перше кафе по франшизі. У грудні розпочали роботу ще два кафе. Разом, на даний момент працюють два власних кафе в Нікополі та Дніпропетровську, і два франчайзингових - у Нікополі та Запоріжжі. У січні 2015 року буде відкрито першу франчайзингову точку RANCHO в Литві, - коментує комерційний директор ТОВ «Інформ-Контакт Груп» Олег Смирнов. - Продаючи бізнес, ми знаємо, що у нього є два ключові параметри - це вартість і окупність. Створюючи бізнес модель кафе RANCHO, за рахунок ефективних рішень ми зменшили суму інвестиції до оптимального рівня. Наприклад, інвестиції на відкриття формату «Фаст-фуд в ТЦ або ТРЦ» складуть до 10 000 доларів або «Стріт-фуд» - 1000 доллларов. Відповідно зменшується термін окупності - 3 - 4 місяці».

Розширюючи мережу піццерій, керівництво компанії не закликає купувати франшизу, так як розвивається самостійно і незалежно. «Ми відкриті до співпраці і кращою моделлю для цього вважаємо франчайзинг. Будемо раді, якщо підприємців України та інших країн зацікавить те, що ми робимо. Тому, ми завбачливо підготували франшизу для тих, хто зацікавиться співпрацею з нами», - Олег Смирнов.

Мережа кафе-піцерій RANCHO запрошує усіх кого цікавить розвиток бізнесу в сфері кафе. «Ми вважаємо, що наша пропозиція цікаво не тільки у зв'язку з вигідною економічною стороною, адже в усі свої проекти ми вкладаємо душу. У потенційних партнерів, як мінімум, є можливість почати плідну співпрацю, та розширити свої бізнес-контакти", - додає Олег Смирнов.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015