Четвер
05.12.2013
«Ринок фаст-фуду в Україні досі не наповнений» - Оксана Дендеря, менеджер з розвитку мережі BurgerCLUB.
 

Під ТМ Burger CLUB в Україні працює 41 ресторан. В найближчих планах - відкриття ще двох точок в Одесі та Чернівцях. Не зважаючи на те, що на ринку представлено безліч сильних вітчизняних і зарубіжних гравців, серед яких - McDonald's, KFC, Chicken HUT, McFoxy - ніша швидкого харчування залишається відносно вільною. «Практика будь-якої країни показує наявність безлічі мереж швидкого харчування, - говорить менеджер з розвитку BurgerCLUB Оксана Дендеря. - В результаті у кожної людини є вибір, кому віддати перевагу. В нашій кухні є свої унікальні пропозиції. Основний акцент в меню - великий асортимент сендвічів».

У Росії під ТМ Burger CLUB функціонують 28 ресторанів, зовсім скоро відкриються ще дві франчайзингові точки. Як і планувалося, мережа продовжує розвиток в Казахстані. Сьогодні там працюють 1 стаціонарний ресторан і 1 на фуд-корті. За прогнозами представників мережі, на початку 2014 року Burger CLUB буде представлений в Казахстані чотирма об'єктами. «Відкриваємося в різних країнах, проте найуспішніше з франчайзингу мережа розвивається в Росії, - пояснює Оксана Дендеря. - Що стосується України, інтерес проявляє велика кількість потенційних партнерів. На ділі часто виявляється, що для відкриття не вистачає інвестицій. Крім того, російські колеги набагато краще знайомі з принципом роботи по франчайзингу. Вони прекрасно розуміють всі переваги створення бізнесу згідно готової моделі з уже відомим брендом».

M&S Simply Food

У 2014 році на український ринок фаст-фуду збираються заходити одразу кілька великих мереж. Так, на початку весни планується відкриття перших точок світового бренду Subway. Інтерес зарубіжних компаній демонструє стабільну привабливість вітчизняного ринку швидкого харчування.


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015