Вівторок
26.11.2013
Чи слід очікувати на франчайзинг? В "МакДональдз Україна" новий топ-менеджер.
 

"МакДональдз Україна", найбільший гравець на ринку ресторанів швидкого харчування в країні, призначив нового топ-менеджера. Мережею, яка на сьогодні налічує 76 ресторанів у 22 містах, з початку 2014 року керуватиме Гжегош Чмелярскі.

Колишній СЕО "МакДональдз Україна", Іан Борден, який керував компанією з 2007 року, йде на підвищення. Він призначений фінансовим директором компанії в Азійсько-тихоокеанському регіоні, Близькому Сході та Африці.

Гжегош Чмелярскі працює в "МакДональдз" 22 роки. У 1991 році він прийшов на посаду менеджера-стажера. Останні п'ять років обіймав пост директора з розвитку "МакДональдз" у Польщі. Кадрові перестановки у вищій ланці керівництва транснаціональних компаній вважаються звичайною практикою і покликані стимулювати драйвери додаткового зростання. Цілком ймовірно, що зміна топ-менеджменту в українській мережі McDonald's може стати початком нової практики ведення бізнесу. Адже на сьогоднішній день в нашій країні компанія не працює по франчайзингу. В той час, як у Польщі під маркою McDonald's функціонують 132 власних ресторани та 229 франчайзингових заклади. Для відкриття точки необхідний стартовий капітал у розмірі 1,2 млн злотих (близько 280 тис. євро). При цьому кандидати до франчайзі проходять ретельну теоретичну та практичну підготовку, яка охоплює всі аспекти роботи ресторану "МакДональдз". А франчайзингова угода складається на 20 років.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Якість обслуговування - ключ до успіху /20.01.2010

Стандарти обслуговування допомагають уникнути помилок, зберегти та примножити кількість Ваших клієнтів

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015