Віденські булочки освіжили асортимент

Понеділок
26.08.2013
В бекераях франчайзера з’явилося нове обладнання та посуд, а в меню закладів - випічка зі свіжих ягід
 

Влітку цього року мережа бекерай "Віденські булочки" оновила власний асортимент та обладнання закладів. "Ми вклали значні інвестиції в те, щоб забезпечити якісну, безперебійну роботу. Заклади отримали нове обладнання та посуд, а персонал одягнувся в нову форму, - розповідає Надія Росінська, директор ТОВ "Віденські булочки". - В асортименті мережі бекерай "Віденські булочки" з'явились додаткові пропозиції. Серед них - пироги зі свіжими ягодами. З вересня плануємо оновити меню мережі. Наша головна мета - розвивати в Україні культуру "eat-out". Ми хочемо, щоб наші заклади були місцем, де люди можуть добре провести час, відпочити і скуштувати смачну свіжеспечену випічку".

На даному етапі франчайзер займається впровадженням кардинально нової продуктової лінійки: безглютенової випічки. "Хвороба целіакія, яка проявляється у несприйнятті людським організмом білку глютену (клейковини), - на сьогодні гостра проблема в Україні. Люди, які страждають цією хворобою, не можуть споживати в їжу мучні вироби, - розповідає Надія Росінська. – Спеціально для того, щоб ці люди могли споживати смачну та безпечну випічку, ми, спільно з фестивалем "Благофест", запустили цей проект".

На сьогодні мережа бекерай "Віденські булочки" охоплює 16 закладів, 10 з яких функціонують на умовах франчайзингу. В вересні компанія відкриє ще один заклад: франчайзинговий бекерай з'явиться у Харкові.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015