Австралія стала справжнім плацдармом для експериментів фаст-фудівського гіганта. Зовсім нещодавно заклади McDonald’s працювали в цій країні під логотипом Macca’s. Сьогодні ж австралійці дивуються іншому нововведенню: в ресторані, що знаходиться за 100 км від Сіднея, у містечку Варілла, гостей тепер обслуговують офіціанти. Експеримент триватиме п'ять тижнів. Потім компанія оцінить його результати.
Проте офіціанти є лише одним із елементів "кухонної революції" мережевика. Адже на вході в австралійський заклад відвідувачі можуть взяти скляний посуд для напоїв і, навіть, металеві столові прибори.
"Багато наших гостей дуже збентежені цією ситуацією. Деякі з них навіть просять сфотографувати їх та надіслати потім світлини на Facebook, - розповідає Катя Дварте, яка разом із чоловіком працює в McDonald’s у Варіллі.- Звичайно, ми також проводимо опитування споживачів, що згодом дозволить оцінити ефективність цієї ідеї".
В "інноваційному" ресторані вже побувала Катріона Нобл, виконавчий директор McDonald’s в Австралії. Авторський патент з офіціантами та столовими приборами настільки сподобався їй, що вона запропонувала центральній мережі в США зробити його стандартом.
Така зміна політики McDonald’s співзвучна з ідеями особи, яка займається розвитком мережі у Європі. Два роки тому Стів Істербрук, директор McDonald’s в Європі, почав впроваджувати рішення, згідно з яким клієнти могли замовляти їжу через електронні термінали. Вже готове замовлення їм приносили офіціанти.
читати статті
У жовтні в польському місті Вроцлав відкрився перший ресторан сучасної кухні за франшизою Nai.
Meat Bar від «М`ясторія» — це заклад сучасного формату fast casual, в основі якого лежить шаурма та бургери з томленим м’ясом
Зручна концепція поєднала у собі смакові вподобання поцінювачів свіжої випічки, кондитерських смаколиків та свіжої кави.
Відкриваючи піцерію, кожен підприємець мріє про успіх, унікальність та розширення свого бізнесу.
Хто отримав нагороду UBA 2023?
найчайтіше читане
Як заробити на станції техобслуговування автомобіля
Тест на підприємництво
В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності
Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується
Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію
популярне на форумі
Нова франшиза: Doshi Doshi
Доброго дня підкажіть будь ласка, до кого можна звернутися сприводу франшизи?
Формат TAKE AWAY для магазинов суши
Не с проста объявления «куплю магазин суши» сейчас можно все чаще услышать, как от начинающих,...
Taco Bell собирается в Россию
Хочу эту франшизу
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока
Давай откроем этот бизнес в Беларуси.
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.
Полезная информация
Собственный сэндвич-бар с FreshLine
Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...
Макдональдс в цифрах
Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst
Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...