Burgers Buffet: натуральний фаст-фуд зі Львова

Вівторок
05.02.2013
Мережа закладів здорового та швидкого харчування розвиватиметься по франчайзингу
 

Розвиток мережі ресторанів швидкого харчування під ТМ Burgers Buffet почався рік тому, та вже на сьогодні вона охоплює 5 власних та 2 франчайзингові заклади, що працюють на території Львова. В асортименті цих фаст-фудів - хот-доги, гамбургери та роли на будь-який смак. Головною ізюминкою меню є те, що для приготування страв у закладах використовуються виключно натуральні продукти. "Ми позиціонуємо себе як заклад здорової їжі, тільки в сегменті фаст-фуду", - стверджує власник ТМ Burgers Buffet Андрій Галицький.

В процесі співпраці франчайзер забезпечує своїх партнерів всіма необхідними хлібобулочними виробами та готовою м'ясною продукцією у вакуумній упаковці порційно для кожного сандвіча чи рола. "Отже, щоб мати досить великий асортимент продукції, франчайзі не потрібно утримувати кухаря, закуповувати м'ясо та багато інших інгрідієнтів, потрібних для виготовлення м'ясних страв. А найголовніше - підприємець не матиме клопоту з ужарками, недостачами на кухні тощо, - розповідає Андрій Галицький. - Франчайзі залишається лише закуповувати овочі та бакалію, контролювати дотримання стандартів Burgers Buffet та вести комп’ютерний облік".

Компанія Burgers Buffet націлена на розвиток франчайзингової мережі фаст-фудів на території всієї України, проте власні ресторани швидкого харчування відкриватимуться лише у Львові. "Наші франчайзі зможуть обирати, в якому форматі працювати з торговою маркою: відкривати повноцінний ресторан чи фуд-корт, - зазначає Андрій Галицький. - Відповідно, буде варіюватися і сума інвестицій - від 150 до 350 тис. грн. Окупляться обидва формати протягом 11-18 місяців".


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Якою має бути візитка /27.01.2010

Візитна картка створює враження про компанію. Ось чому надзвичайно важливо, як саме вона виглядає та що на ній написано

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015