Львівська майстерня шоколаду: акцент на місці

Середа
29.02.2012
Франчайзингові заклади відкриваються у приміщеннях, овіяних атмосферою 18-19 століття
 

Компанії, яка займається розвитком мережі крамниць-кафе під ТМ "Львівська майстерня шоколаду", 3 роки. В жовтні минув рік з моменту відкриття першого франчайзингового закладу в Житомирі. На сьогодні в країні діють 4 партнерські крамниці-кафе, та укладені угоди про відкриття ще двох. Крім Житомиру франчайзі працюють також в Івано-Франківську, Ужгороді та Києві. "В нашої компанії дуже жорсткі вимоги до приміщення, в якому відкривається франчайзинговий заклад. Воно навіть ззовні повинно передавати нашу атмосферу, а це - атмосфера 18-19 століття, - розповіла порталу Franchising.ua менеджер з розвитку франчайзингу "Львівської майстерні шоколаду" Лілія Єршова. - Відповідно, ми висловлюємо до наших партнерів прохання підшукати будинок із старовинним фасадом. Він повинен бути лише кам'яний. Щодо інших вимог, то територія крамниці повинна займати не менше 100 м2. Ця площа є оптимальною для того, щоб показати весь асортимент нашого магазину та влаштувати кав'ярню, де відвідувачі можуть спокійно попити гарячого шоколаду та кави".

На сьогодні в планах компанії - охопити всю країну. "Наразі ми орієнтуємося на обласні центри, тому що вони є для нас потенційно важливими, - розповідає Лілія Єршова. - Проте не відкидаємо можливість відкриттів і в невеличких містах. Так, зараз ми сподіваємось на співпрацю з Маріуполем. Це місто, хоч і не обласний центр, однак в ньому спостерігається значний потік туристів, чим воно нас, власне, і зацікавило".

Бізнес під ТМ "Львівська майстерня шоколаду" вимагає інвестицій в розмірі від $ 60 до $ 100 тисяч. Однак ця сума може змінюватися залежно від площі приміщення та його стану. Окупається заклад в період від 1 до 1,5 року.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Основи спілкування продавця з клієнтом /22.02.2010

Сучасний продавець має ламати шаблони і постійно дивувати покупця. Тільки тоді він зможе підвищити ефективність своєї діяльності і зав’язувати цікаві контакти

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015