Понеділок
13.02.2012
Тепер франчайзі мережі можуть встановлювати на території своїх закладів міні-кав’ярні
 

Нещодавно в ТРЦ "Україна", що в Харкові, почав працювати фуд-корт під ТМ BurgerCLUB. Це вже друга точка мережі у місті. Проте особливість нового закладу в тому, що на його території розміщений CoffeeCLUB – невелика міні-кав'ярня. "Ми вирішили встановити цей додаток тому, що знаємо: українці полюбляють поспілкуватися за чашечкою хорошої кави, - розповіла порталу Franchising.ua менеджер з розвитку мережі BurgerCLUB Оксана Дендеря. - Позитивно зреагували на нововведення не лише наші клієнти, але й франчазі. Адже тепер ми можемо запропонувати їм не лише традиційний формат стаціонарного закладу або фуд-корту, але й інші додаткові варіанти для отримання прибутку".

Нещодавно мережа BurgerCLUB поповнилася новими закладами в Києві, Ялті, Харькові та Черкасах. Був відреставрований найперший ресторан мережі у Полтаві. Найближчим часом очікується відкриття ще як мінімум 3-4 закладів в Україні та 2 в Росії. Також компанія активно працює над розробкою нового меню. Мережа ресторанів ТМ BurgerCLUB налічує на сьогодні 28 франчайзингових закладів в Україні та 9 в Росії.


найчайтіше читане

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Як відкрити кролячу ферму. Бізнес-план. /25.07.2014

Від хобі до бізнесу, або плоди кролівництва

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015