16.01.2012

Потенціал ринку громадського харчування

Розмова з Іаном Борденом - Генеральним директором компанії "МакДональдз Юкрейн ЛТД".

Як Ви оцінюєте ринок громадського харчування в Україні, і в якому напрямі він розвиватиметься?
Я вважаю, що ринок молодий та невеликий за обсягом, і його сегментація поки що недостатньо детальна. Таким чином, існує багато можливостей для появи інших мереж ресторанів. Для споживача однозначно позитивним моментом буде розширення вибору.

McDonald’s, Іан Борден

Іан Борден - Генеральний директор компанії "МакДональдз Юкрейн ЛТД".

Також значна частина ринку знаходиться в сегменті низької якості і ціни. Ми бачимо, що люди хочуть більш високої якості. Тому одна з наших цілей - запропонувати споживачам можливість переходу від тієї їжі, яка продається на вулиці - стріт-фуду, - до якісної продукції. І я впевнений, що у ринку є величезні можливості, по-перше, щоб рости і розвиватися, а по-друге, ставати більш сегментованим та насиченим.

Фрагмент інтерв'ю, опублікованого в журналі "Идеи Бизнеса ФРАНЧАЙЗИНГ" 3/2011

Поділитися статтeю

Коментувати на форумі

0
Потенціал ринку громадського харчування

Ще немає жодного коментаря до статті. Нехай Ваш буде першим.

Форум 291 теми, 1167 коментарів, 278 учасників

хочете більше?

нюслеттер Franchising.ua

If you see this, leave this form field blank