New York Street Pizza відкрила найбільшу піцерію

Понеділок
12.09.2011
Заклад, який з’явився в Артемівську, вміщає 154 відвідувачів
 

Мережа піцерій торговельної марки New York Street Pizza поповнилася ще трьома франчайзинговими закладами. Відкриття відбулися в Сумах, Донецьку та Артемівську. Заклад в Артемівську, де проживає близько 100 тисяч жителів, став першою піцерією у місті. До того ж, це відділення - найбільше в мережі за кількістю посадочних місць, яких в закладі 154. "Відкриття в Артемівську пройшло дуже успішно. Хоча воно відбулося ще 24 серпня, проте й досі в закладі з ранку до вечора стоять черги. Охочих скуштувати нашу піцу наскільки багато, що ми, буквально не встигаємо справлятися з обслуговуванням. Це перша піцерія в місті. А велика кількість посадочних місць пояснюється тим, що дане приміщення перебуває у приватній власності франчайзі, і останній вирішив повністю використати його під відкриття закладу під нашою торговельною маркою", - розповів порталу Franchising.ua генеральний директор компанії ТОВ "Нью-Йорк Піца" Роман Володимирович.

Відкриття в Сумах та Донецьку також пройшли успішно. За словами Романа Володимировича, Суми на сьогодні виступають лідером мережі New York Street Pizza за відвідуваністю. Ця піцерія - вже друга точка в цьому місті.

Незабаром нові заклади відкриються в Кривому Розі та Івано-Франківську. Ведуться також переговори із партнерами з Донецьку та Макіївки. Насьогодні мережа налічує вже більше 30 закладів громадського харчування, більшість з яких - франчайзингові.


найчайтіше читане

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

Бізнес на селі: норкова ферма /13.03.2012

Наскільки прибутковим є виробництво хутра в Україні?

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію

Франшиза - що це? /11.11.2009

Омонімія терміну франшиза зі сфери страхування та зі сфери підприємницької дільності іноді вносить деякі непорозуміння

Аромамаркетинг /03.02.2010

Як зробити так, щоб спогади клієнта про Ваш магазин були приємними, щоб йому хотілося повертатися туди знов і знов? У цьому допоможуть прийоми аромамаркетингу

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015