П'ятниця
08.04.2011
ВАТ "Миронівський хлібопродукт" незабаром створить власну мережу фаст-фудів з курячим меню, що називатиметься "Крила"
 

Компанія "Миронівський хлібопродукт", що розвиває на території країни франчайзингову мережу "Наша Ряба", найближчим часом матиме ще й власні заклади громадського харчування. Це буде мережа фаст-фудів зі стравами з курячого м'яса. Називатимуться ресторани "Крила". Про це розказав співвласник компанії Юрій Косюк в інтерв'ю "Инвестгазете". Він також зазначив, що спочатку розважував купівлю франшизи якогось відомого бренду у галузі громадського харчування, проте потім вирішив створювати власну мережу і власний бренд.

"Миронівський хлібопродукт" є найбільшим в Україні виробником курятини і працює на агропромисловому ринку України з 1995 року, франчайзингову мережу фірмових торгових точок розвиває з 2002-го. МХП виробляє куряче м'ясо під ТМ "Наша ряба", м'ясні напівфабрикати під ТМ "Легко", делікатесне яловиче м'ясо під ТМ "Сертифікований Ангус" і делікатесну гусячу печінку під ТМ "Фуа Гра". У фірмових торговельних точках, представлена продукція ТМ "Наша Ряба" і асортимент інших торгових марок, що належать компанії.

МХП активно використовує франчайзинг для розвитку мережі. На сьогодні на території країни налічується вже більше 2,5 тис. франчайзингових фірмових торгових точок, мережею охоплені всі регіони країни, торговельні точки працюють навіть у невеликих населених пунктах.


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Відкриття турагенції. Бізнес-план /23.11.2011

Зібрати речі і виїхати подалі від повсякденних проблем - мрія практично кожної людини. Багато хто прагне хоча б раз на рік її здійснити. Охочих заробити на цій людській пристрасті також знаходиться чимало. Ви опинилися серед них? Прекрасно! Для того, щоб ваш бізнес був прибутковим, важливо чітко для себе з’ясувати деякі нюанси цієї сфери.

ТНК важко із франчайзингом /09.03.2010

Через недосконалість законодавства компанія віддає зараз перевагу розвитку власної мережі

Як відкрити АЗС. Бізнес-план /28.11.2011

Джоббінг чи власна автомобільна заправка?

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

популярне на форумі

Taco Bell собирается в Россию

Хочу эту франшизу

1 коментар
остання 19.04.2018
Тайрай: франчайзинг со вкусом Востока

Давай откроем этот бизнес в Беларуси.

1 коментар
остання 06.10.2016
Как открыть суши-бар. Бизнес-план.

Полезная информация

1 коментар
остання 16.04.2016
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Впервые побывал в фреш-лайне весной прошлого года и с тех пор хожу сюда чуть ли ни каждую неделю...

2 коментар
остання 18.02.2016
Макдональдс в цифрах

Интересная информация. Я люблю Макдональдс, хотя и не очень полезно

1 коментар
остання 27.01.2016
Символ немецкого фастфуда Curry Wurst

Где бы взять 40 тыс долл.? В Днепропетровске возле жд вокзала отличное заведение! . .еда,...

1 коментар
остання 13.10.2015
Собственный сэндвич-бар с FreshLine

Бываю довольно часто, всегда заказываю сок томатный и фрешлайн. Ребята на кассе довольно...

2 коментар
остання 17.06.2015
Как открыть мини-пивоварню? Бизнес-план

Доводилось пробовать пиво в заведениях, где стоят пивоварни не только от Генрих Шульц, но и от...

1 коментар
остання 12.02.2015