Великі послуги для малого бізнесу

Понеділок
18.08.2014
Девід Банфілд розповів про те, як прискорити грошовий потік, поліпшити платоспроможність компанії за допомогою дисконтування рахунків-фактур
 

Interface Financial Group (IFG) є міжнародним лідером, і має більше 40 років досвіду у франчайзингу. Компанія розробила факторинг послуг, короткострокове фінансування оборотного капіталу. IFG займається дисконтуванням рахунків-фактур, прискоренням грошових потоків, покращенням платоспроможністі бізнесу та забезпеченням легкого доступу до фінансів.

Розкажіть докладніше про Ваш бізнес, кого він може зацікавити?
— У першу чергу, наші клієнти, підприємці малого бізнесу, які хочуть досягти більш високих темпів розвитку в майбутньому. Дисконтування рахунків-фактур - різновид факторингу, при якому постачальник продає рахунок-фактуру факторингової компанії з правом регресу, на конфіденційній основі та зі знижкою. Це основа операцій факторингу: покупка факторинговою компанією рахунків-фактур клієнта на умовах негайної оплати приблизно 80% вартості від постачання, і сплати решти частини (за вирахуванням відсотку за кредит) в строго обумовлені терміни незалежно від надходження виручки від дебіторів. Якщо говорити в загальних рисах, то фактор (факторингова компанія) бере на себе всю дебіторську заборгованість клієнта і використовує її у якості застави для отримання кредитів. Це револьверний кредит, чинний до тих пір, поки обидві сторони зацікавлені у ньому. Кредит надається клієнтові в рамках заздалегідь обговоренної максимальної суми заборгованості та терміну погашення без додаткових узгоджень (переговорів) між учасниками кредитних правовідносин.
  Програма розроблена для збільшення грошового потоку клієнтів, що представляють малий бізнес. Зазвичай, наші клієнти, виробники продукції або ті, хто надають послуги, виставляють рахунок до оплати протягом 30 днів і очікують оплату протягом 40-60 днів з моменту доставки або надання послуги. Вони мають можливість отримати оплату "сьогодні", виписуючи рахунок IFG .Клієнт має можливість вибирати який рахунок і коли йому виставляти. Обмеження щодо мінімального обсягу продажів відсутні.

Які переваги франшизи IFG, і яку підтримку від компанії очікувати франчайзі?
— Для наших клієнтів ми пропонуємо максимальну гнучкість у використанні франшизи. Також невеликими компаніями цінується те, що за відсутності фіксованого угоди, клієнти можуть приходити і йти, коли забажають. А той факт, що ми надаємо послуги через франчайзинговий механізм, говорить про те, що наші франчайзі, отримують від компанії право самостійної діяльності у своєму регіоні. Ми завжди готові до франчайзингового партнерства, щоб разом розвиватися, і готові надати підтримку франчайзі.

У яких країнах у Вас вже є франчайзингові партнери? Які ринки Вам цікаві і хто може стати Вашим франчайзі?
— Interface Financial Group має більш 150 франчайзингових представництв у таких країнах, як Канада, США, Мексика, Сінгапур, Австралія, Нова Зеландія, Ірландія і Великобританія. Наш план полягає в подальшому міжнародному розвитку мережі (в тому числі в Україні). На сьогоднішній день досвід показує, що існує мало факторів і компаній, які сприяють розвитку малого бізнесу на ринку і, таким чином, наші послуги стають затребуваними. Ми шукаємо партнерів, які дисципліновані, мають комунікативні навички (вище середнього), вміють приймати правильні рішення і мають навички з вирішення проблем і задач у бізнесі.

 


найчайтіше читане

Відкриття СТО. Бізнес-план /16.11.2011

Як заробити на станції техобслуговування автомобіля

Маркетинг та дослідження ринку /18.02.2010

В цій статті мова піде про явище маркетингу та його роль в успішності підприємства. Розглядаються методи дослідження ринку, збір, аналіз та використання інформації, яка необхідна в процесі прийняття рішень планування бізнесу і визначення вірогідності здійснення планованої діяльності

Яким має бути підприємець /26.02.2010

Тест на підприємництво

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план /18.05.2013

Хоча в середньому рентабельність клінінгового бізнесу становить 10%, це не відлякує підприємців. Адже попит на послуги щорічно збільшується

Види франчайзингу /19.11.2009

Франчайзингові системи можна структурувати по багатьом критеріям. Представляємо найпоширенішу класифікацію