STAGEMAN зробить відпочинок веселішим

Понеділок
12.11.2012
Польська компанія, лідер європейського ринку організації дозвілля, шукає франчайзі в Україні
 

STAGEMAN, компанія, яка надає послуги в сфері анімації (авт.: аніматор - спеціаліст, діяльність якого спрямована на стимулювання та організацію соціокультурної активності у сфері вільного часу), розробила спеціальну пропозицію для готелів, що знаходяться за кордоном. Як стверджують у STAGEMAN, концепція забезпечує гравців готельного бізнесу значними конкурентними перевагами на ринку. Зараз власні відділення компанії функціонують в Польщі, Словаччині та Угорщині, перші франчайзингові точки STAGEMAN відкрилися в Австрії та Іспанії. На черзі - Україна.

"Ліцензію на провадження діяльності в країні отримує лише один франчайзі, - розповідає генеральний директор компанії STAGEMAN Якуб Базек. - Від потенційних партнерів ми вимагаємо освіту або досвід роботи у сфері туризму, а також - вільне володіння англійською мовою. Знання англійської мови необхідне франчайзі, в основному, для комунікації з польським офісом".

Для того, щоб отримати ліцензію ТМ STAGEMAN, необхідно володіти інвестиціями в сумі від € 3,5 тис. до € 5 тис. Крім того, щороку франчайзі сплачуватиме роялті у розмірі 5% від річного доходу. На початкові стадії цей бізнес не вимагає ані офісу, ані персоналу. Партнер може розраховувати на доступ до ІТ-системи, навчання, маркетингову підтримку та допомогу досвідчених наставників.