FitCurves досяг 100

П'ятниця
27.01.2012
В 2012 році компанія має намір розширити українську мережу до 150 фітнес-клубів
 

Сьогодні в Україні працює 103 точки міжнародної мережі фітнес-клубів FitCurves. Компанія представлена у 40 містах. У 2011 році мережа поповнилася 26 фітнес-центрами. Клуби з’явилися у таких нових містах, як Обухів, Вишневе, Херсон і Чернігів. "Цього року ми плануємо збільшити мережу до 150 фітнес-клубів, - розповіла порталу Franchising.ua директор з маркетингу компанії Наталя Караваєва. - Стратегія розвитку компанії у 2012 році базуватиметься на поглибленні корпоративних стандартів, розвитку програм правильного харчування та FitCurves&Zumba, залученні партнерів до співпраці, підвищенні цінності корпоративного видання ":30 чудеса за полчаса" та поглибленні корпоративної соціальної відповідальності".

За словами представників FitCurves, компанія вже майже повністю заповнила київський регіон, а тому в ньому очікується лише декілька нових відкриттів. Зараз пріоритетними для розвитку мережі містами є обласні центри, в яких ще не відкрито жодного клубу, а також - міста-мільйонники: Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Одеса, Сімферополь та Львів.

В 2010 році компанія FitCurves також вийшла на російський ринок. На сьогодні в країні працює 16 клубів, 12 з яких відкрилися в 2011. Компанія представлена у 13 містах РФ.