Популярність товарів для здоров’я

П'ятниця
02.12.2011
Розмова з представником компанії Nuga Best, що займається обладнанням для профілактики та відновлення здоров’я, Марією Коршуновою
 

Які масажна продукція користується найбільшою популярністю серед клієнтів?
Всі товари користуються хорошим попитом, адже у кожному з них є своя родзинка. Звісно, найпопулярнішим є масажне ліжко, оскільки воно - як міні-санаторій, який можна помістити вдома, в офісі або клініці. Зараз досить багато компаній купує обладнання Nuga Best в офіси для своїх працівників. Загалом популярність обладнання зумовлена тим ефектом, який дає поєднання двох методів впливу: сучасної медицини (інфрачервоні промені) та східної (акупунктура).

Які фактори впливають на окупність бізнесу?

Окупність головним чином залежить від відчуття відвідувачами гострої потреби мати обладнання в себе вдома, адже лише за умови регулярного використання можна отримати найкращі результати. Велику роль у веденні бізнесу відіграє компетентність персоналу, спеціально підготовленого до роботи з клієнтами. В наших салонах відвідувачам приділяється дуже багато уваги: співробітники намагаються запам'ятати кожного клієнта та звертатися до нього по імені. Людям це дуже подобається.

Як у цьому бізнесі простежується сезонність?

Обладнання однаково добре продається в будь-яку пору року. Звісно, існує продукція, яка за рахунок своїх зігріваючих властивостей більш популярна в холодну пору року, тоді, як обладнання, призначене для схуднення, активніше купують влітку в передпляжний сезон.

Коли краще відкривати салон?

Так вже склалося, що будь-який бізнес краще розпочинати у вересні. Те ж саме і в нашій справі. Люди приходять до нас в основному з хронічними хворобами, а їх загострення, як відомо, проявляються навесні та восени. Тому, франчайзі, який відкриє свій салон в прохолодну пору року лише виграє на цьому.

Яка відвідуваність салонів Nuga Best?

Кожного дня один салон відвідує близько 250-300 людей. Це в основному постійні клієнти, серед яких може бути 10-25 нових. Варто зауважити, що 70% відвідувачів мають вдома один із продуктів.

Які прибутки отримує середньостатистичний салон Nuga Best?

Озвучити таку цифру досить складно, оскільки майже всі продажі зосереджуються на акційному періоді. Щосезонно ми робимо ту чи іншу акцію, яка передбачає значні знижки на продукцію або можливість отримати у разі покупки якийсь подарунок. Люди з нетерпінням чекають на знижки, тому кількість клієнтів в цей період значно збільшується.

Розмовляла Тетяна Малиняк