Біржова торгівля приносить до 500% річних

Четвер
03.11.2016
Про те, чим торгівля на біржі краща бізнесу, і де їй навчатися розповів консультант з інвестицій в американські активи "AFA" Андрій Савенко.
 

Чи може підприємець без досвіду в торгівлі стати біржовим трейдером? Скільки часу і грошей забере якісне навчання?
Навчитися трейдингу може кожен. Головне - дотримуватись певних правил. Початкове навчання займе близько 3 місяців, в залежності від швидкості мислення, здатності до навчання та бажання учня. Отримані протягом цього часу навички відповідають базовому рівню знань, за допомогою якого можна вийти на заробіток 500 доларів на місяць. Середня вартість навчання складає близько 600 доларів.

На цьому навчання трейдера не закінчується. По-перше, він вчиться в процесі торгівлі, по-друге, все так само повинен відвідувати курси з метою професійного самовдосконалення. Ось тільки оплачувати навчання може вже з зароблених грошей.

Як вибрати компанію для навчання? На що звернути увагу?

Зараз існує досить багато різних компаній, що пропонують навчання. Серед них - чимало шахраїв та аферистів. Раджу вибирати не стільки компанію, скільки людину - професіонала зі стажем торгівлі не менше 20 років, який зможе вас грамотно навчити. Навчання в успішного новачка може призвести до втрати грошей в майбутньому. Тому що, якщо трейдер добре заробляє протягом одного року, то це ще нічого не означає. Через рік він може піти в мінус. А якщо людина працює на ринку протягом 20 років, це свідчить про її надійність. Компанію краще вибирати, як мінімум, з 50-річною історією та досвідом роботи саме в тих країнах, в яких починалася біржова торгівля.

Чим трейдинг, на вашу думку, вигідніший від малого бізнесу?

Давайте, розглянемо малий бізнес на прикладі кафе. Що потрібно для того, щоб відкрити кафе? Підприємцю знадобиться: хороша ідея, місце, послуги дизайнера, налагоджені контакти з постачальниками, персонал, державна реєстрація юридичної особи. Крім цього, працювати доведеться в умовах підвищеної конкуренції, постійно борючись за місце під сонцем.

Трейдинг як можливість багатьом не цікавий через свою віртуальність. Бізнесмени часто кажуть: "Мені потрібен бізнес, до якого можна доторкнутися". Проте, зараз ми живемо в інформаційній епосі, і найбагатші люди світу, ті ж Марк Цукерберг і Білл Гейтс, заробили свої статки саме на "віртуальному товарі".

Трейдинг - це не малий бізнес. Ви торгуєте акціями найбільших компаній світу. Велика перевага трейдингу в тому, що акції можна купувати і продавати. Якщо справи у компанії пішли погано - можна продати її акції і заробити на зниженні. Тоді як підприємець, що займається малим бізнесом, ніколи не заробить на зниженні ринку.

Якщо ви інвестуєте в трейдинг 10 000 доларів, кошти, в залежності від вашої наполегливості і завзятості, повернуться протягом декількох місяців. Я особисто знаю людину, яка заробляє 100% від суми вкладень щоквартально. Багато американських фондів заробляють стільки ж. При цьому трейдер забирає 50% собі, решту віддає фонду. Для порівняння, середня прибутковість банківського депозиту складає 9% річних, тоді як щорічний прибуток успішного трейдера дорівнює 400% - 500% інвестованих коштів. Ось тільки інвестувати потрібно від $ 5 000 і більше, тому що для гарного заробітку потрібні великі обсяги торгів.

Спасибі за цікаву бесіду Андрію Савенку із AFA!

Розмовляла Тетяна Малиняк


популярне на форумі

Як відкрити клінінгову компанію? Бізнес-план

Доброго дня!Чудово,що маєте бажання створити власну справу.В клінінговій індустрії питання...

2 коментар
остання 10.10.2020
Открытие СТО. Бизнес-план

Кредитор? Вам потрібна термінова позика чи бізнес-позика? Ти будешвідмовлено в отриманні позики...

3 коментар
остання 20.11.2017
Открытие СТО. Бизнес-план

Раскрутка, PR, брендинг, узнаваемость ТМ - дело маркетологов, а мастер должен заниматься своим...

3 коментар
остання 10.03.2017
BVS-Rabota: працевлаштування по франчайзингу

Вимоги до приміщення для філіала

1 коментар
остання 25.11.2016
LEGO по-франчайзингу

Я хочу получать комментарии по этой теме на e-mail

1 коментар
остання 16.08.2016
Открытие СТО. Бизнес-план

На рахунок зарплата майстру 30% від заказу. Це дуже мало як для майстра. Якщо дійсно хороший...

3 коментар
остання 15.07.2016
Работа за границей - возможность выжить?

Мне интересно, насколько реально перевестись в зарубежное отделение компании, если есть...

2 коментар
остання 21.05.2016
Ринок бутильованої води зростає

Лично я стараюсь употребить дневную норму воды. Чаще всего покупаю уже розлтую в бутыли воду, но...

2 коментар
остання 21.05.2016